YT Video Downloader

YT Video Downloader 7.19.16

Windows / Any Video Software / 2441 / Целосни спецификации
Опис

YT Video Downloader е ефикасна апликација за Windows која брзо презема и конвертира видеа од YouTube, Facebook, Dailymotion и други популарни видео сајтови. Ја зголемува брзината на преземање до 500%, овозможувајќи ви лесно да преземате UHD 8K, 4K, QHD 2K, HD 1080p и 720p видеа од интернет.

YT Video Downloader поддржува преземање плејлисти. Со само неколку кликања, можете автоматски да ги преземете сите или дел од видеата во плејлистата од YouTube без да мора да го правите секое видео посебно. Можете исто така да изберете да го преземате само аудио преносот од YouTube без да ја преземете целата видео датотека.

Софтверот исто така ви овозможува да ги конвертирате преземените видеа во кој било формат по ваш избор и да ги оптимизирате за мобилни уреди како што се iPhone, iPad, PSP, телефони и таблети со Android, како и телефони со Windows, така што тие непречено се репродуцираат на овие уреди. YT Video Downloader поддржува MP4s FLVs WMVs MOVs AVIs MKVs MPG WEBMs DVD-а MP3s AAC OGG AC3 формати за цели на конверзија.

YT Video Downloader поддржува истовремени преземања што ви овозможуваат да преземате повеќе видеа одеднаш, како и да паузирате и продолжите со преземањата во секое време во текот на процесот. Ова им олеснува на корисниците кои имаат ограничен пропусен опсег или бавни интернет конекции бидејќи не мора да чекаат да заврши преземањето едно видео пред да започнат друго.

Севкупно YT Video Downloader е ефикасна алатка која им помага на корисниците брзо да ја пронајдат својата омилена онлајн содржина, истовремено зголемувајќи ја нивната вкупна брзина при преземање датотеки од популарни веб-локации како YouTube или Facebook со неговите напредни функции како што се преземање плејлисти само за аудио опции за стриминг оптимизирана поддршка за мобилни уреди истовремено можности за паузирање/продолжување преземања итн.

Целосни спецификации
Издавач Any Video Software
Страница на издавачи http://www.anyvideosoftware.com/
Датум на издавање 2020-09-29
Датум на додавање 2020-09-29
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 7.19.16
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 15
Вкупно преземања 2441

Comments: