Any Video Downloader Pro

Any Video Downloader Pro 7.19.16

Windows / Any Video Software / 8086 / Целосни спецификации
Опис

Any Video Downloader Pro е врвната апликација за Windows за преземање HD, QHD 2K, UHD 4K и 8K видеа од YouTube, Facebook, Dailymotion, Vimeo и илјадници други сајтови за споделување видео. Со Any Video Downloader Pro можете да преземате повеќе видеа истовремено со неговиот мотор за забрзување со повеќе нишки што може да ја зголеми брзината на преземање до 500% побрзо.

Можете лесно да преземете плејлиста од YouTube со било кој видео преземач про. Само внесете ја врската или ID на плејлистата на YouTube и програмата ќе го направи останатото за вас. Можете исто така да изберете да преземате само аудио преноси од YouTube без да ја преземете целата видео датотека.

Секое видео преземач про ви овозможува и да ги конвертирате и оптимизирате преземените видеа во кој било формат за кој било уред за да можете да ги гледате на вашиот компјутер, iPhone, iPad или телефон со Android. Исто така, ви овозможува да извлечете аудио преноси од видео датотеки и да ги зачувувате како MP3 WAV WMA AC3 AAC мелодии на ѕвонење или други формати.

Достапни се готови поставки за популарни видео и аудио формати, но доколку е потребно, достапни се и сопствени поставки за излез! Изборно, Any Video Downloader Pro автоматски ги додава преземените видеа/музика во вашата iTunes библиотека за да бидат подготвени кога ќе дојде време да ги синхронизирате со вашиот iPhone iPad iPod итн. вашиот веб-прелистувач во полето за паѓање - нема потреба од рачно копирање/залепување! И на крај, има интегриран пребарувач кој го олеснува пронаоѓањето на милиони видеа на интернет, а потоа брзо преземање кое било од нив со само еден клик!

Накратко, Any Video Downloader Pro е неверојатно моќна алатка што го прави преземањето HD QHD 2K UHD 4K и 8K видеа брзо лесно и практично!

Целосни спецификации
Издавач Any Video Software
Страница на издавачи http://www.anyvideosoftware.com/
Датум на издавање 2020-09-29
Датум на додавање 2020-09-29
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 7.19.16
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 35
Вкупно преземања 8086

Comments: