Any Video Downloader

Any Video Downloader 7.19.16

Windows / Any Video Software / 76656 / Целосни спецификации
Опис

Секој преземач на видеа е суштинска апликација за Windows за секој што сака да презема HD, QHD 2K, UHD 4K и 8K видеа од YouTube, Facebook, Dailymotion, Vimeo и илјадници други сајтови за споделување видео. Се одликува со мотор за забрзување со повеќе нишки што може да ја зголеми брзината на преземање до 500% побрзо од вообичаеното.

Со кој било видео симнувач можете лесно да преземете плејлиста од YouTube со само внесување на врската или ID. Можете исто така да извлечете и преземате само аудио пренос од YouTube без да ја преземете целата видео датотека. Програмата исто така ви овозможува да ги конвертирате и оптимизирате преземените видеа во кој било формат за кој било уред за да можете да ги гледате на вашиот компјутер, iPhone, iPad или телефон со Android.

Имате можност да извлечете аудио пренос од видео датотека и да го зачувате како MP3, WAV, WMA AC3 AAC рингтон или други формати. Секој Преземач на видеа обезбедува готови поставки за популарни видео и аудио формати за да не мора да се грижите за прилагодување на поставките сами.

Програмата исто така додава преземени видеа/музика во вашата iTunes библиотека автоматски за да можете лесно да ги синхронизирате со вашиот iPhone iPad iPod итн. треба рачно да ги копирате залепените врски - само повлечете ги директно во полето за паѓање!

Со кој било преземач на видеа при рака, нема ограничување кога станува збор за преземање видеа со висок квалитет преку Интернет! Добијте го овој неверојатен софтвер сега и почнете да уживате во сите негови карактеристики денес!

Целосни спецификации
Издавач Any Video Software
Страница на издавачи http://www.anyvideosoftware.com/
Датум на издавање 2020-09-29
Датум на додавање 2020-09-29
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 7.19.16
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 413
Вкупно преземања 76656

Comments: