Any Media Player

Any Media Player 3.3.2

Windows / Popcorn Software / 115095 / Целосни спецификации
Опис

Било кој медиа плеер - врвен видео софтвер за сите ваши медиумски потреби

Дали сте уморни од користење на комплицирани медиа плеери кои бараат многу техничко знаење за работа? Дали сакате едноставен и лесен за користење медиа плеер кој може да ги репродуцира сите ваши видео и аудио датотеки во различни формати? Не гледајте подалеку од кој било медиа плеер!

Секој медиа плеер е моќен видео софтвер кој поддржува широк опсег на формати на датотеки, вклучувајќи MP4, FLV, WebM, 3GP, WMV, MOV, MKV, VOB, AVI, MPEG-2/1 и многу повеќе. За разлика од Windows Media Player кој има ограничена поддршка за одредени типови датотеки; Секој медиа плеер може лесно да репродуцира речиси секој формат.

Со својот кориснички интерфејс и интуитивни контроли; Секој Media Player го олеснува гледањето на вашите омилени филмови или слушањето музика без никакви проблеми. Можете лесно да ја прилагодите брзината на репродукција со режимот за зумирање 0,5x/1x/2x или да се префрлите на режим на цел екран за извонредно доживување при гледањето.

Една од најдобрите карактеристики на кој било медиа плеер е неговата способност да поддржува поврзување на датотеки. Ова значи дека можете едноставно да кликнете двапати на која било видео или аудио датотека на вашиот компјутер и таа автоматски ќе се отвори во кој било медиа плеер без да мора рачно да ја избирате програмата секој пат.

Друга одлична карактеристика е функционалноста со влечење и спуштање која ви овозможува лесно да додавате датотеки од вашиот компјутер директно во прозорецот на програмата за репродукција. Дополнително; Секој медиа плеер прикажува сликички во приказ на плејлиста што го олеснува прегледувањето на видео содржините пред да се репродуцираат полесно од кога било досега.

Креирањето плејлисти никогаш не било полесно и со овој софтвер! Оваа програма можете да ја користите не само како медиа плеер туку и како уредник на плејлисти каде што можете да креирате сопствени листи за репродукција со влечење и пуштање датотеки во саканиот редослед.

Но, чекајте има уште! Со својата вградена алатка за конверзија; Било кој медиа плеер им овозможува на корисниците брзо и лесно да ги конвертираат своите видеа или аудио датотеки помеѓу различни формати. Исто така, им овозможува на корисниците да извлечат аудио записи од видеата за да можат да уживаат во омилените песни дури и кога немаат пристап до оригиналниот изворен материјал.

Најдобро од сè; за разлика од другите медиа плеери кои бараат дополнителни компоненти како што се кодеци или приклучоци - AnyMediaPlayer работи самостојно што значи дека не се потребни дополнителни преземања!

Во заклучок; ако барате се-во-едно решение за репродукција на видеа/аудио датотеки во различни формати, тогаш не гледајте подалеку од AnyMediaPlayer! Со својот кориснички интерфејс; широка поддршка за формат и можности за конверзија - овој софтвер е сигурен дека не само што ги исполнува, туку и ги надминува сите ваши очекувања!

Целосни спецификации
Издавач Popcorn Software
Страница на издавачи http://www.popcornsoftware.com
Датум на издавање 2020-09-16
Датум на додавање 2020-09-16
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео плеери
Верзија 3.3.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 32
Вкупно преземања 115095

Comments: