FocusOn Image Viewer

FocusOn Image Viewer 1.25.1

Опис

FocusOn Image Viewer: Врвен софтвер за дигитални фотографии за вашите потреби за гледање и уредување

Дали сте уморни од користење на бавни и незгодни прегледувачи на слики на кои им е потребно вечно да се вчитаат вашите фотографии? Дали сакате лесен, брз и бесплатен прегледувач на слики што може да се справи со сите ваши потреби за дигитални фотографии? Не гледајте подалеку од Прегледувачот на слики FocusOn!

Како софтвер за дигитални фотографии, FocusOn Image Viewer е дизајниран да им обезбеди на корисниците лесен за користење интерфејс за организирање, прегледување и уредување на нивните слики. Со неговиот познат интерфејс од типот Explorer со сликички, можете брзо да ги најдете сликите што ви се потребни без да барате низ бескрајни папки.

Но, она што го издвојува FocusOn Image Viewer од другите гледачи на слики е неговата молскавична брзина. Нема да треба долго да чекате за да се вчитаат вашите фотографии или да се вклучи самиот софтвер. Ова го прави совршен за оние на кои им е потребен брз пристап до нивните слики без никакви одложувања.

Покрај тоа што е брз и лесен, FocusOn Image Viewer нуди и широк спектар на алатки за уредување кои ви дозволуваат да ги подобрите вашите фотографии на различни начини. Можете да ги исечете или да примените филтри и прилагодувања без да ја оштетите оригиналната датотека. Ова значи дека дури и ако направите грешка додека ја уредувате вашата фотографија, секогаш можете да се вратите назад и да започнете одново.

И штом ќе ја уредите вашата фотографија онака како што ви се допаѓа, споделувањето со другите е лесно благодарение на вградената интеграција на социјалните медиуми на FocusOn. Можете да ги објавувате вашите уредени слики на популарни платформи како Twitter или Facebook со само еден клик.

Но, можеби една од најдобрите работи за FocusOn Image Viewer е неговата поддршка за скоро сите формати на датотеки со слики, вклучувајќи JPG, PNG, GIF, BMP TIF JP2 J2K PSD AI ICO TGA CR2 DNG RAW. Без разлика каков тип на камера или уред се користел при фотографирањето - без разлика дали се работи за DSLR камера или паметен телефон - големи се шансите овој софтвер да може да ја отвори без никакви проблеми.

Значи, ако барате се-во-едно софтверско решение за дигитални фотографии што е брзо и сигурно лесно за користење, тогаш не гледајте подалеку од FocusOn Image Viewer!

Целосни спецификации
Издавач Pintosoft
Страница на издавачи http://www.pintosoft.com/en/
Датум на издавање 2020-09-30
Датум на додавање 2020-09-30
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Прегледувачи на слики
Верзија 1.25.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 5
Вкупно преземања 3293

Comments: