Karaoke Mixer ActiveX Control

Karaoke Mixer ActiveX Control 4.0

Windows / Viscom Software / 327 / Целосни спецификации
Опис

Караоке миксер ActiveX Control е моќна софтверска алатка која им овозможува на програмерите да мешаат музика и глас од микрофон во реално време. Со овој софтвер, можете да ја прилагодите јачината на звукот при мешање и да поддржувате репродукција на различни формати на датотеки како што се wav, mp3, mpg и avi датотеки. Дополнително, прикажува графикони на бранови за лесна визуелизација на аудио податоците.

Една од најзначајните карактеристики на караоке миксер ActiveX Control е неговата способност да снима звук од избрани аудио уреди. Ова вклучува онлајн стриминг аудио, радио преноси, медиа плеери како Media Player или WinAmp, Real Player, Line In, влезови за микрофон, како и опции за Stereo Mix и Mono Mix. Исто така, поддржува снимање аудио од влезови Aux или извори на CD аудио.

Софтверот ви овозможува да прикажувате форма на бранови со леви/десни канали одделно или заедно. Може да ја приспособите формата на бранови со менување на бојата на заднината или вредностите за поместување/делител на брановиот облик на левиот/десниот канал. Опцијата за лебдечки скокачки прозорец ви овозможува да ги гледате брановите форми во посебен прозорец додека работите на други задачи.

Караоке миксер ActiveX Control поддржува повеќе аудио уреди и линии на миксери што го олеснува прилагодувањето на нивоата на јачина на звук за секоја линија поединечно. Можете исто така да го промените тонот на вашиот глас во машки/женски/детски гласови со леснотија користејќи го овој софтвер.

Паузирајте или продолжете со снимањето во секое време за време на вашата сесија без да изгубите податоци благодарение на неговите напредни способности за снимање.

Овој софтвер доаѓа со примерок изворен код во верзии C# 2019/2010, како и верзии VB.NET 2019/2010 заедно со примероци VB6 и VC исто така! Тоа е дистрибуција без авторски права за да можете да ја користите без да се грижите за таксите за лиценцирање.

Караоке миксер ActiveX Control работи беспрекорно со кој било програмски јазик што поддржува ActiveX (Access, Visual C, Visual Basic, Visual Foxpro Delphi. NET).

Како заклучок: ако барате се-во-едно решение за мешање музика и гласовни снимки, тогаш не гледајте подалеку од Караоке Миксер ActiveX Control! Неговите напредни функции го прават идеален избор за програмери кои сакаат целосна контрола врз нивните снимки, а сепак можат брзо и лесно да произведуваат висококвалитетни резултати!

Целосни спецификации
Издавач Viscom Software
Страница на издавачи http://www.viscomsoft.com/
Датум на издавање 2020-05-18
Датум на додавање 2020-05-18
Категорија Алатки за програмери
Под категорија ActiveX
Верзија 4.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 327

Comments: