Manyprog Opera Password Recovery

Manyprog Opera Password Recovery 1.6

Опис

Manyprog Opera Password Recovery е безбедносен софтвер кој им помага на корисниците да ги вратат заборавените лозинки од прелистувачот Opera. Оваа едноставна и брза програма е дизајнирана да го направи процесот на враќање на лозинката лесен и без проблеми.

Opera е популарен веб-прелистувач кој нуди многу корисни функции, вклучувајќи ја и можноста за складирање лозинки. Сепак, корисниците често ги забораваат своите зачувани лозинки, што може да биде фрустрирачко и одзема време. Manyprog Opera Password Recovery го решава овој проблем со брзо враќање на сите зачувани лозинки, кориснички имиња и адреси на страниците за кои се зачувани овие лозинки.

Програмата е лесна за употреба и не бара технички вештини или знаење. Корисниците едноставно треба да го инсталираат на нивниот компјутер, да го стартуваат, да притиснат „Start“ и да чекаат кратко време додека алатката ги враќа сите зачувани лозинки. Програмата работи со која било верзија на прелистувачот Opera и може да се користи на компјутери со Windows со Windows XP, Windows 7, Windows 8 или Windows 10.

Manyprog Opera Password Recovery има неколку клучни карактеристики што го прават суштинска алатка за секој што го користи прелистувачот Opera:

1) Едноставен интерфејс: Програмата има кориснички интерфејс што го олеснува користењето на секој без никакво техничко знаење.

2) Брзи перформанси: Manyprog Opera Password Recovery е дизајниран да работи брзо за корисниците да можат да ги вратат изгубените лозинки за само неколку секунди.

3) Компатибилност: софтверот работи со која било верзија на прелистувачот Opera, така што корисниците не мора да се грижат за проблеми со компатибилноста.

4) Безбедност: Manyprog сериозно ја сфаќа безбедноста; затоа тие гарантираат дека вашите податоци остануваат безбедни во текот на процесот на враќање на лозинката.

5) Бесплатна пробна верзија: Корисниците можат да го пробаат софтверот на Manyprog пред да го купат со преземање на неговата бесплатна пробна верзија од нејзината веб-страница.

Генерално, софтверот на Manyprog обезбедува ефикасно решение за враќање на изгубените или заборавените лозинки од вашите омилени веб-прелистувачи како опера. Тоа ви заштедува време со елиминирање на рачните напори потребни за запомнување на вашите ингеренциите за најавување секој пат кога ги посетувате веб-локациите што често ги посетувате. Со својот кориснички интерфејс, заедно со можностите за брзи перформанси, овој производ се издвојува меѓу другите слични производи достапни на денешниот пазар.

Во заклучок,

Ако барате ефикасен начин да ја вратите вашата изгубена или заборавена лозинка за опера, тогаш не гледајте подалеку од алатката за враќање на лозинката за опера на ManyProg! Неговиот едноставен интерфејс заедно со можностите за брзи перформанси го прави овој производ да се издвојува меѓу другите слични производи достапни на денешниот пазар.

Покрај тоа, како што споменавме порано - можете да ја испробате нашата бесплатна пробна верзија пред да го купите нашиот полноправен производ! Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач ManyProg
Страница на издавачи http://manyprog.com
Датум на издавање 2020-10-06
Датум на додавање 2020-09-07
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Менаџери за лозинки
Верзија 1.6
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Windows
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 41

Comments: