Smart Scheduler

Smart Scheduler 2.1.6

Windows / u-Smart Technology / 1 / Целосни спецификации
Опис

Smart Scheduler е моќен деловен софтвер кој ви овозможува лесно да креирате и управувате со вашата сопствена содржина за дигитални знаци. Со својот кориснички интерфејс, Smart Scheduler му олеснува на секој да креира реклама без потреба од стручно знаење.

Една од клучните карактеристики на Smart Scheduler е неговата способност да поддржува различни распореди, вклучувајќи портрет или пејзаж и екрани со целосна ширина или поделени. Ова значи дека можете да го прилагодите вашиот екран според вашите потреби и преференции.

Покрај тоа, Smart Scheduler поддржува различни мултимедијални формати како што се слики, видеа, HTML5 или YouTube во режим на мултимедијална јамка. Можете исто така да доделите саундтрак за избраната содржина или да закажете репродукција на музика за плејлиста.

Друга одлична карактеристика на Smart Scheduler се неговите поставки за прилагодување на тајмерот. Можете да поставите различни плејлисти за секој ден од понеделник до недела, па дури и да го приспособите скролувањето на текстот. Софтверот вклучува и функционалност за временска прогноза за да можете да ги информирате вашите клиенти за најновите временски услови.

Smart Scheduler е компатибилен со Smart Apps Creator за интерактивен екран кој ви овозможува да креирате интерактивни прикази што ги ангажираат клиентите на нови начини. Со оваа функција, можете да креирате привлечна содржина што ќе помогне да се зголеми ангажманот на клиентите и да се зголеми продажбата.

Софтверот вклучува и функции за извоз и увоз за плејлисти и мултимедија што го олеснува преносот на датотеки помеѓу уредите. Дополнително, замената на мултимедијата на Google Drive и One Drive обезбедува беспрекорна интеграција со услугите за складирање облак.

Кога е во режим на подготвеност, Smart Scheduler го прикажува тековното време што додава дополнителен слој на функционалност надвор од само рекламни цели. Cloud Management поддржува далечинско управување со целните домаќини и го рестартира распоредувачот што го олеснува управувањето со повеќе прикази од една централна локација полесно од кога било досега.

SmartScheduler е дизајниран специјално имајќи ги предвид малите бизниси, бидејќи нуди евтина алтернатива во споредба со традиционалните решенија за дигитални знаци кои често се премногу скапи поради нивните високи трошоци за Android или Linus системските барања, заедно со сложените операции кои бараат стручно знаење

Со својата пробивна иновација во технологијата за дигитални знаци, SmartScheduler бара само поставување на компјутер + дисплеј/монитор/телевизор што го прави достапен дури и за оние кои немаат претходно искуство со користење решенија за дигитални знаци. Тоа е совршено решение погодно не само за продавници, туку и за продавници, училишта, центри за заедницата во индустријата за храна и пијалаци итн.

Како заклучок, ако барате достапно, но моќно деловен софтверско решение кое ќе ви помогне да ги подигнете вашите напори за рекламирање неколку степени, тогаш не гледајте подалеку од SmartScheduler!

Целосни спецификации
Издавач u-Smart Technology
Страница на издавачи http://www.smartappscreator.com/
Датум на издавање 2020-05-21
Датум на додавање 2020-05-21
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Софтвер за презентација
Верзија 2.1.6
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: