Arena In Ruined City 4

Arena In Ruined City 4 2.1

Опис

Добре дојдовте во Арена во руинираниот град 4, најновиот дел од популарната серија на игри. Овој пат, ќе истражувате целосно уништен град и ќе се соочите со опасни места додека барате залихи. Додека се тркалате во градот, ќе наидете на роботи кои ја чистат областа со истребување на живите суштества што ќе ги најдат. Без залихи, ќе биде невозможно да се вратите дома - па сега е време да се бориме за опстанок и против демнат и борбени роботи!

Arena In Ruined City 4 е игра полна со акција која ќе ве држи на вашите прсти додека се борите низ разурнат град. Ќе треба да ги искористите сите ваши вештини и памет ако сакате да ја преживеете оваа авантура! Играта има неверојатна 3Д графика која го оживува разурнатиот град со реални текстури и светлосни ефекти. Можете исто така да го прилагодите вашиот карактер со различни оружја и оклопи, така што тие се подготвени за се што ќе им се најде на патот.

Играта има и иновативен систем за вештачка интелигенција кој им овозможува на непријателите да реагираат различно во зависност од тоа како се нападнати или какви стратегии ги користат играчите против нив. Ова значи дека нема две битки никогаш да бидат потполно исти - правејќи ја секоја единствен предизвик! Дополнително, постои обемен систем за изработка кој им овозможува на играчите да создадат моќно оружје од остатоци кои се наоѓаат низ целиот свет.

Покрај режимот за еден играч, Arena In Ruined City 4 нуди и опции за онлајн мултиплеер каде што до четворица играчи можат да ги здружат силите со цел заедно да ги соборат непријателите или да се натпреваруваат еден против друг во режимите на смртен натпревар. Со своите интензивни акциони секвенци и возбудлива механика на игра, Arena In Ruined City 4 сигурно обезбедува часови забава за гејмерите од сите возрасти!

Па што чекаш? Преземете ја Arena In Ruined City 4 денес и искусете една од највозбудливите игри достапни на компјутер денес!

Целосни спецификации
Издавач Falco Software
Страница на издавачи http://www.falcoware.com/
Датум на издавање 2020-08-06
Датум на додавање 2020-08-06
Категорија Игри
Под категорија Стрелци од прво лице
Верзија 2.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: