Deskman

Deskman 9.0

Windows / Anfibia Software / 18644 / Целосни спецификации
Опис

Deskman е моќен безбедносен софтвер кој ви овозможува цврсто да ги заштитите десктоп компјутерите и да ги заклучувате компјутерите, што го прави идеално решение и за домашните корисници и за администраторите. Со Deskman, можете лесно да комбинирате различни опции за да го постигнете посакуваното ниво на безбедност за вашиот компјутер.

Овој напреден, но сепак достапен менаџер за безбедност на работната површина е дизајниран специјално за оперативните системи на Windows. Нуди широк опсег на функции кои ви овозможуваат да ги приспособите безбедносните поставки на вашиот компјутер според вашите потреби.

Една од клучните карактеристики на Deskman е неговата способност да го ограничи пристапот до одредени апликации или датотеки на вашиот компјутер. Ова значи дека можете да спречите неовластени корисници да пристапат до чувствителни информации или програми на вашиот систем.

Deskman вклучува и поддршка за шпански и јапонски јазик, што го прави достапен за корисниците ширум светот. Дополнително, во списокот со исклучоци може да се вклучат кориснички групи или индивидуални корисници, овозможувајќи им пристап до ограничените области доколку е потребно.

Друга корисна карактеристика на Deskman е неговата способност да ги оневозможи USB-дисковите. Ова помага да се спречи кражба на податоци со блокирање на неовластени уреди да се поврзат со вашиот компјутер.

Конечно, Deskman вклучува икона за советник за рестартирање во статусната лента која ве предупредува кога се направени промени кои бараат рестартирање на системот. Ова осигурува дека сите направени промени се правилно имплементирани без да предизвика никакви проблеми со други програми или апликации што работат на вашиот систем.

Генерално, Deskman е одличен избор за секој кој бара лесен за употреба, но моќен безбедносен менаџер за десктоп за нивниот компјутер базиран на Windows. Со својот широк опсег на функции и приспособливи опции, тој обезбедува сеопфатна заштита од неовластен пристап и кражба на податоци, додека останува достапен дури и за нетехнички корисници.

Целосни спецификации
Издавач Anfibia Software
Страница на издавачи http://www.anfibia-soft.com
Датум на издавање 2020-05-25
Датум на додавање 2020-05-25
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Корпоративен софтвер за безбедност
Верзија 9.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 18644

Comments: