Movavi Video Suite 2020

Movavi Video Suite 2020 20.3

Опис

Movavi Video Suite 2020 е сеопфатен видео софтвер кој нуди широк опсег на функции за креирање и уредување мултимедијална содржина. Без разлика дали сте аматер или професионален видеограф, овој софтвер има сè што ви е потребно за да креирате прекрасни филмови, слајдови и снимки од екранот.

Со поддршка за повеќе од 180 формати, Movavi Video Suite ви овозможува да ги подготвите вашите датотеки за прегледување на широк опсег на мобилни уреди и споделување онлајн. Програмата, исто така, може да се пофали со инстант обработка и извоз на датотеки благодарение на нејзината поддршка за врвни технологии како Intel HD Graphics, NVIDIA CUDA и NVENC.

Една од истакнатите карактеристики на Movavi Video Suite е неговата способност да додава специјални ефекти на вашите видеа. Можете да ги исечете видеата на повеќе делови и да ги спојувате сегментите со бледнее, да додавате филтри и титлови, да ги стабилизирате треперливите снимки, да отстранувате црни ленти од вертикалните видеа снимени на паметен телефон, да ги прилагодувате боите рачно или да користите Magic Enhance за автоматска корекција. Можете дури и да го прилагодите звукот со помош на алатките за еквилајзер, нормализатор и отстранување на шум.

Ако немате време или едноставно сакате лесен начин да креирате филмови автоматски без да мора да ја завршите целата работа сами, тогаш не гледајте подалеку од функцијата Волшебник за монтажа во Movavi Video Suite. Едноставно поставете ги вашите слики или видеа во интерфејсот на волшебникот заедно со саундтракот што одговара на расположението на вашиот проект; приспособете го времетраењето на филмот врз основа на должината на музиката; седнете додека ја врши целата напорна работа!

Покрај овие карактеристики споменати погоре, постојат многу други алатки достапни во Movavi Video Suite што го прават еден од најразновидните софтверски пакети за уредување видео достапни денес. На пример:

- Снимање на екранот: снимајте се што се случува на екранот на вашиот компјутер, вклучително и сесии за играње.

- Аудио снимање: снимајте звук од кој било извор, вклучително и микрофони поврзани преку USB.

- Снимање ДВД: Креирајте ДВД од кој било формат на видео.

- Сериска конверзија: Конвертирајте повеќе датотеки одеднаш заштедувајќи време кога работите со големи проекти.

- Управување со медиа библиотека: Организирајте ги сите медиумски датотеки на едно место правејќи ги лесно да се најдат кога е потребно.

Генерално, ако барате се-во-едно решение кое обезбедува се што е потребно за создавање висококвалитетна мултимедијална содржина, тогаш не гледајте подалеку од Movavi Video Suite 2020!

Целосни спецификации
Издавач Movavi
Страница на издавачи http://movavi.com
Датум на издавање 2020-05-25
Датум на додавање 2020-05-25
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 20.3
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 82
Вкупно преземања 343460

Comments: