SmartDrive-Wiz

SmartDrive-Wiz 1.1.2

Windows / Opoku Technology / 6 / Целосни спецификации
Опис

SmartDrive-Wiz е врвен услужен софтвер за хард диск кој обезбедува сеопфатно следење и управување со HDD и SSD-дискови. Тој нуди широк спектар на функции кои ќе ви помогнат да ги одржувате вашите дискови во врвна состојба, да спречите губење на податоци и да ги максимизирате перформансите.

Набљудување на здравјето: SmartDrive-Wiz го следи здравјето на вашиот хард диск со користење на технологијата S.M.A.R.T (Технологија за самоконтрола за анализа и известување) за да открие какви било потенцијални проблеми пред тие да станат сериозни проблеми што би можеле да доведат до губење податоци или дефект на системот. Исто така, ги следи нивоата на температурата за да можете да бидете сигурни дека вашиот погон работи на оптимални температури за максимални перформанси и долговечност.

Предвидување живот: SmartDrive-Wiz може точно да предвиди колку живот останува на вашиот хард диск врз основа на неговата моментална здравствена состојба, овозможувајќи ви однапред да планирате кога можеби ќе треба да се замени или надгради за да избегнете неочекувано прекинување поради дефект на дискот. или губење на податоци поради стареење.

Репер за самотестирање и перформанси: со SmartDrive-Wiz, можете да извршувате само-тестови на вашите хард дискови во редовни интервали со цел да проверувате дали има грешки или други проблеми што може да предизвикаат проблеми во линијата доколку не се решат навремено; како и репер тестови кои ја мерат брзината на читање/запишување за да знаете точно колку брзо работат вашите дискови во споредба со другите слични модели на пазарот денес – што ви дава спокојство знаејќи дека сè работи без проблеми без никакви тесни грла кои непотребно ги забавуваат перформансите.

Безбедно бришење датотеки: Конечно, SmartDrive-Wiz има способност трајно да ги брише датотеките без можност да ги врати - совршено за оние на кои им е потребна дополнителна безбедност кога фрлаат чувствителни информации како што се финансиските записи или доверливи документи; обезбедување целосна приватност дури и по бришењето од сите уреди за складирање поврзани директно или индиректно со овој софтвер!

Корисничкиот интерфејс е дизајниран имајќи ја предвид леснотијата на користење – со јасни и интуитивни елементи кои го прават лесно навигацијата низ сите негови карактеристики; додека неговиот естетски изглед веднаш ќе го привлече вниманието на корисниците благодарение на неговиот врвен дизајн! Сите овие карактеристики заедно го прават SmartDrive-Wiz суштинска алатка за секој што бара сеопфатни способности за следење и управување од нивниот софтвер за користење на хард дискот!

Целосни спецификации
Издавач Opoku Technology
Страница на издавачи https://opokutech.com/
Датум на издавање 2020-08-17
Датум на додавање 2020-08-17
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Одржување и оптимизација
Верзија 1.1.2
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 6

Comments: