PDF Page Merger Portable

PDF Page Merger Portable 1.1

Опис

Дали барате моќен и лесен за користење софтвер за графички дизајн кој може да ви помогне да споите повеќе PDF страници во една страница? Не гледајте подалеку од PDF Page Merger Portable! Оваа одлична алатка е преносливата верзија на популарната Спојување на страници во PDF и им овозможува на корисниците да го приспособат износот на страницата за излезната страница, така што можете лесно да ги споите на секои 2, 4 или повеќе страници во една страница.

PDF Page Merger Portable е идеален избор за секој кој треба брзо и лесно да комбинира повеќе PDF страници во еден документ. Совршен е за креирање документи со големи количини на информации кои треба да се организираат на ефикасен начин. Со овој софтвер, можете да заштедите време со спојување на повеќе страници заедно без да мора рачно да ја копирате и залепите секоја поединечна страница.

Програмата исто така им овозможува на корисниците да ја постават големината на излезната страница со избирање од претходно поставената листа која содржи повеќе од 30 вообичаени големини на хартија. Ова го олеснува создавањето документи со специфични димензии кои се оптимизирани за печатење или други намени. Дополнително, оваа пренослива верзија доаѓа како ZIP-датотека која ви овозможува да ја копирате и користите на USB-диск без да инсталирате дополнителен софтвер на вашиот компјутер.

Севкупно, ако барате ефикасен начин за брзо спојување на повеќе PDF страници во еден документ, тогаш не гледајте подалеку од пренослив спојување на страници PDF! Оваа одлична алатка ги нуди сите карактеристики потребни за ефикасно комбинирање на вашите документи, а притоа обезбедувајќи многу опции за прилагодување, така што вашиот финален производ изгледа точно како што сакате и вие!

Целосни спецификации
Издавач PDF Page Merger
Страница на издавачи https://pdfpagemerger.com
Датум на издавање 2020-08-06
Датум на додавање 2020-08-06
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија PDF софтвер
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: