Drawtify

Drawtify 1.1

Опис

Drawtify: The Ultimate Online Graphic Design Software

Во денешното визуелно доба, графичкиот дизајн стана суштински дел од нашите животи. Од создавање објави на социјалните мрежи до дизајнирање визит-картички, графичкиот дизајн е насекаде. Сепак, не секој има вештини или ресурси за да создаде дизајни со професионален изглед. Тоа е местото каде што доаѓа Drawtify.

Drawtify е онлајн софтвер за графички дизајн кој обезбедува многу професионални карактеристики за дизајн и богати онлајн ресурси. Тоа е најдобрата онлајн алтернатива за CorelDRAW и InDesign, што го прави задолжителна алатка за дизајнери и недизајнери.

За разлика од повеќето онлајн софтвери за дизајн (како Canva), Drawtify е попрофесионален и лесен за користење. Комбинира моќни функции и богати ресурси за да го олесни дизајнирањето за секого. Со својот кориснички интерфејс, дури и почетниците можат лесно да создаваат прекрасни слики.

Уредувањето на патеката е олеснето

Една од истакнатите карактеристики на Drawtify се неговите алатки за уредување патеки. Обезбедени се различни алатки за уредување на патеките, што го олеснува создавањето сложени форми и дизајни. За погодност, обезбедува и библиотека со форми што може повторно да се уредува.

Покрај тоа, можете да го конвертирате текстот во патека со само еден клик! Оваа функција ви овозможува да го приспособите текстот на кој било начин без никакви ограничувања.

Функции на филтер со еден клик

Друга одлична карактеристика на Drawtify се неговите функции за филтер со еден клик што ви овозможуваат веднаш да постигнете убави резултати! Не ви треба претходно знаење или искуство во уредување фотографии; само изберете ја вашата слика и применете го филтерот!

Лесно е создавањето на инфографик

Создавањето инфографика никогаш не било полесно отколку со Drawtify! Вградените графикони, мапи, приклучоците QRCode ви овозможуваат брзо да креирате инфографик без претходно да имате знаење за визуелизација на податоците!

Шаблони за анимација на вашите прсти

Drawtify дури обезбедува разновидни шаблони за анимација кои ви дозволуваат да постигнете ефекти на анимација со еден клик на вашите дизајни! Оваа функција го прави создавањето на вашата содржина попривлечно од кога било досега!

Богати оригинални шаблони и ресурси

Drawtify обезбедува богати оригинални шаблони создадени од професионални дизајнери од целиот свет! Уникатната структура на „библиотеката за типови задачи и шаблони рамо до рамо“ ја прави инспиративната креативност попријатна и покорисна.

Во комбинација со библиотеката со ресурси обезбедена од Drawtify:

- 3k+ зачудувачки шаблони

- 20K+ форми и икони

- 1K+ графички елементи

- 1M + HD слики и фотографии

- 10K+ HD позадини

- 200+ шеми на бои

Само едноставно влечење и спуштање; Drawtify може лесно да ги комплетира сите деловни графики!

Заклучок:

Како заклучок, ако барате се-во-едно решение за вашите потреби за графички дизајн - не гледајте подалеку од Drawitfy! Со своите моќни карактеристики во комбинација со богати ресурси, како што се оригинални шаблони создадени од професионалци од целиот свет - овој софтвер ќе ви помогне да ги преземете вашите дизајни од добри до одлични за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач Drawtify
Страница на издавачи https://drawtify.com
Датум на издавање 2020-05-27
Датум на додавање 2020-05-27
Категорија Софтвер за графички дизајн
Под категорија Илустрациски софтвер
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7

Comments: