Coolmuster Android Eraser

Coolmuster Android Eraser 2.0.8

Windows / Coolmuster Studio / 55 / Целосни спецификации
Опис

Coolmuster Android Eraser: Крајното решение за безбедно бришење податоци на вашиот уред со Android

Во денешното дигитално доба, нашите паметни телефони и таблети станаа составен дел од нашите животи. Ги користиме за складирање на огромен број лични информации, вклучувајќи контакти, текстуални пораки, дневници на повици, фотографии, видеа, музика, пораки за говорна пошта, кориснички имиња и лозинки за различни сметки и апликации. Меѓутоа, кога ќе дојде време да го продадете или отфрлите вашиот стар уред или едноставно да ослободите малку простор на сегашниот - треба да се погрижите сите овие чувствителни податоци безбедно да се избришат.

Тука доаѓа Coolmuster Android Eraser - моќен безбедносен софтвер дизајниран специјално за уреди со Android. Со своите напредни алгоритми за бришење и кориснички интерфејс - ви овозможува трајно да ги избришете сите податоци од вашиот уред со само еден клик.

Што е Coolmuster Android Eraser?

Coolmuster Android Eraser е професионален безбедносен софтвер кој обезбедува три прогресивни нивоа на бришење за безбедно бришење на вашата содржина на Android според вашите сопствени потреби: ниско ниво (брзо бришење), средно ниво (1 пат) и високо ниво (3 пати). Може да избрише сè на вашиот телефон или таблет со Android, вклучувајќи контакти, текстуални пораки, дневници на повици, фотографии/видеа/музика/говорна пошта/кориснички имиња/сметка на gmail/лозинки/апликации/книги/историја на пребарување/историја на тастатура и други повеќе лични информации.

Зошто ви е потребен Coolmuster Андроид гума?

Постојат неколку причини зошто можеби ќе ви треба Coolmuster Android Eraser:

1. Продажба или донирање на вашиот стар уред: ако планирате да го продадете или донирате вашиот стар уред - клучно е прво да ги избришете сите податоци од него. Ова ќе спречи каква било потенцијална кражба на идентитет или нарушување на приватноста.

2. Расчистување на просторот на вашиот моментален уред: со текот на времето нашите уреди може да се преполнат со непотребни датотеки што заземаат вреден простор за складирање. Со користење на Coolmuster Android Eraser - можете лесно да ослободите простор со бришење на несакани датотеки без да се грижите дали ќе останат чувствителни информации.

3. Заштита на чувствителни информации: ако сте зачувале важни приватни податоци на вашиот телефон со Android, како што се банкарски записи/лозинки итн., тогаш користењето на Coolmuster бришачот за Android станува уште покритично бидејќи обезбедува целосна заштита од неовластен пристап.

Како работи?

Користењето на Coolmuster андроид гума не може да биде полесно! Едноставно следете ги овие чекори:

Чекор 1: Преземи и инсталирај

Преземете го софтверот од официјалната веб-страница https://www.coolmuster.com/android-eraser.html. Откако ќе се преземе, стартувајте ја инсталационата датотека и следете ги инструкциите додека инсталацијата не заврши успешно.

Чекор 2: Поврзете го вашиот уред

Поврзете го вашиот уред со Android преку USB-кабел со PC/Mac каде што е веќе инсталирано cool muster.

Чекор 3: Изберете соодветно ниво на безбедност

Изберете соодветно ниво на безбедност врз основа на тоа колку безбеден треба да биде процесот на бришење на желбата? Ниско ниво (Брзо) ќе избрише сè брзо, но не многу сигурно; Средно ниво (препорачано) ќе обезбеди едно пропуштање на случајни податоци со препишување на постоечката/избришана содржина, оставајќи никаква трага зад себе; Високото ниво (3 пати) обезбедува три премини за препишување постоечка/избришана содржина, осигурувајќи дека избришаните податоци не можат да се обноват дури и со професионални алатки за обновување како Dr.Fone итн.

Чекор 4: Започнете го процесот

Откако ќе го изберете соодветното ниво, кликнете на копчето „Избриши“ за почеток на процесот почекајте додека не се појави пораката за завршување.

Карактеристики и придобивки:

1.Лесен за употреба интерфејс:

Корисничкиот интерфејс на CoolMusters го олеснува бришењето на чувствителните информации за секого, без оглед на нивото на техничка експертиза.

2.Три прогресивни безбедносни нивоа:

Софтверот нуди три различни нивоа на безбедност во зависност од тоа колку безбеден треба да биде процесот на бришење на желбата? Ниско ниво (брзо), средно ниво (препорачано), високо ниво (3 пати).

3. Ги поддржува сите главни брендови:

Ги поддржува сите главни брендови како Samsung/Huawei/Xiaomi/HTC/LG/Sony/Motorola/Google Nexus/ZTE итн., така што без разлика од која марка/модел телефон/таблет имаат оваа алатка работи совршено со нив!

4. Целосно бришење на податоците:

Избришува сè, вклучувајќи контакти/текстуални пораки/дневници на повици/фотографии/видеа/музика/говорна пошта/кориснички имиња/сметка на gmail/лозинки/апликации/книги/историја на пребарување/историја на тастатура итн., обезбедувајќи целосна заштита од неовластен пристап.

Заклучок:

In conclusion,CoolMusters'AndroidEraserisapowerfulsecuritysoftwarethatprovidescompleteprotectionagainstunauthorizedaccessbypermanentlydeletingallsensitivedatafromyourandroiddevice.Itssimpleuserinterfaceandthreeprogressivesecuritylevelsmakeitaneasy-to-useyetprofessionaltoolforanyonewhohasconcernsovertheprivacyoftheirpersonalinformation.Soifyou'relookingforanaffordableandsimplewaytoeraseallyourandroiddatasecurelythenlooknofurtherthanCoolMusters'AndroidEraser!

Целосни спецификации
Издавач Coolmuster Studio
Страница на издавачи https://www.coolmuster.com/
Датум на издавање 2020-05-27
Датум на додавање 2020-05-27
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Софтвер за приватност
Верзија 2.0.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 55

Comments: