FoneLab for Android

FoneLab for Android 3.1.38

Windows / Aiseesoft Studio / 10074 / Целосни спецификации
Опис

FoneLab за Android е моќен комунален софтвер кој ви овозможува да ги вратите изгубените или избришаните податоци од вашиот уред со Android. Без разлика дали случајно сте избришале важни датотеки, сте доживеале пад на системот или сте изгубиле податоци поради напад на вирус, FoneLab за Android може да ви помогне брзо и лесно да ги вратите вашите вредни информации.

Со FoneLab за Android, можете да вратите текстуални пораки, фотографии, контакти, историја на повици, видеа, музика и документи на вашите уреди со Android. Овој софтвер е дизајниран да работи со сите популарни брендови на паметни телефони и таблети кои работат на оперативниот систем Андроид.

Една од најистакнатите карактеристики на FoneLab за Android е неговата способност за враќање на текстуални пораки. Оваа функција ви овозможува лесно да ги вратите избришаните или изгубените СМС пораки од вашиот телефон. Можете да ги извезете преземените текстуални пораки во формати HTML или EXCEL на вашиот компјутер.

Ако случајно сте избришале фотографии од галеријата на вашиот телефон или од фотоапаратот, не грижете се! Овој моќен софтвер за обновување фотографии може да ги врати избришаните фотографии од вашиот телефон со Android со само еден клик и лесно да ги зачува на вашиот компјутер.

Покрај враќањето на текстуалните пораки и фотографиите, FoneLab за Android вклучува и алатка за обновување контакти што може да ги врати важните контакти што можеби биле изгубени поради случајно бришење или други проблеми.

Но, тоа не е сè - овој разновиден софтвер вклучува и функција за резервна копија и обновување која ви овозможува селективно да правите резервна копија и да обновувате одредени типови податоци на вашиот уред без мака. Можете детално да ги прегледате податоците пред да ги вратите од резервна копија, како и селективно да направите резервна копија и обновување без никакви компликации.

Друга уникатна карактеристика на FoneLab за Android е нејзината алатка за екстракција на скршени податоци која ги поправа паднатите/замрзнати/заклучени телефони додека вади податоци за резервна копија на Windows 10/8/8.1/7. Исто така, извлекува пораки, историја на повици на контакти, разговори/фотографии/видеа/документи на WhatsApp итн., конкретно од расипани телефони на Samsung!

Генерално, Fonelab за Android нуди лесен за користење интерфејс со моќни карактеристики што го прави суштинска алатка кога станува збор за враќање на изгубени/избришани датотеки/податоци на уреди со Android!

Целосни спецификации
Издавач Aiseesoft Studio
Страница на издавачи https://www.aiseesoft.com
Датум на издавање 2022-06-24
Датум на додавање 2022-06-24
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Софтвер за резервна копија
Верзија 3.1.38
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 27
Вкупно преземања 10074

Comments: