StartUp Organizer

StartUp Organizer 2.9.324

Опис

StartUp Organizer е моќен софтвер за продуктивност дизајниран да ви помогне да управувате со програмите што автоматски започнуваат кога ќе го вклучите или најавувате компјутерот. Со овој софтвер, можете лесно да ги прегледате, уредувате и привремено да ги оневозможите таквите програми, како и да направите резервни конфигурации. Ова ви овозможува значително да го намалите времето потребно за стартување на вашиот систем со оневозможување на програми што не ви требаат постојано.

Една од највозбудливите карактеристики на StartUp Organizer е неговата функција за контролирано стартување. Оваа функција ви овозможува да прескокнете одредени програми од стартувањето ако го држите копчето [Shift] додека се најавува Windows. Ова може да биде неверојатно корисно ако има одредени програми на кои им треба долго време за да се вчитаат и не се од суштинско значење за вашата работа.

Друга одлична карактеристика на StartUp Organizer е неговиот StartUp Guard. Оваа алатка открива нестандардни начини за извршување на апликации кога ќе се стартува Windows и издава препораки кога ќе наиде на сомнителни програми. Ова помага да се заштити вашиот компјутер од потенцијално штетен софтвер што може да се обиде да работи без ваше знаење.

StartUp Organizer исто така има можност да работи со конфигурации за стартување на други корисници под Windows NT 4.0/2000/XP/2003/Vista/2008. Можете да гледате програми на други корисници, да ги уредувате, да додавате нови и лесно да ги влечете програмите меѓу нив. Можете дури и да додавате програми на повеќе корисници со само неколку кликања! Ова им олеснува на бизнисите или семејствата кои споделуваат компјутер да управуваат со нивните индивидуални конфигурации за стартување без да се мешаат меѓусебно во поставките.

Дополнително, StartUp Organizer ви овозможува да го дефинирате редоследот по кој се извршуваат вашите програми и да поставите доцнења меѓу нив доколку е потребно. Ова ви дава целосна контрола врз тоа како се стартува вашиот компјутер и гарантира дека сè работи непречено без никакви конфликти или одложувања.

Генерално, StartUp Organizer е суштинска алатка за секој кој сака поголема контрола врз процесот на стартување на нивниот компјутер. Без разлика дали сакате да го забрзате времето на подигање на вашиот систем или да се заштитите од потенцијално штетен софтвер, оваа програма има сè што ви треба во еден практичен пакет!

Целосни спецификации
Издавач MetaProducts
Страница на издавачи http://www.metaproducts.com/
Датум на издавање 2020-05-27
Датум на додавање 2020-05-27
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за управување со календарот и времето
Верзија 2.9.324
Барања за ОС Windows 95, Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 4995

Comments: