PickMeApp Installer

PickMeApp Installer 5.1.1

Опис

PickMeApp Installer: The Ultimate Software Management Tool

Дали сте уморни од рачно управување со вашите софтверски програми на вашиот Windows компјутер? Дали сакате алатка која може да ви помогне да откривате, преземате, инсталирате, надградувате и отстранувате софтверски програми со само неколку кликања? Не гледајте подалеку од PickMeApp Installer.

PickMeApp Installer е бесплатна и единствена административна алатка која може да управува со речиси сите аспекти на животниот циклус на софтверот Windows. Им помага на корисниците да ги откријат и да известуваат за сите инсталирани апликации, дури и за оние скриени од оперативниот систем Windows. Со PickMeApp Installer, корисниците можат да откриваат и сумираат суштински информации за инсталираните апликации кои не се достапни преку други алатки.

Но, она што го издвојува PickMeApp Installer од другите алатки за управување со софтвер е неговиот целосен опсег на функционалност. Не само што им помага на корисниците да откријат и преземаат нови софтверски програми, туку и да управуваат со целиот нивен животен циклус. Ова вклучува нивно инсталирање на компјутери, нивно надградување кога ќе станат достапни нови верзии, отстранување кога веќе не се потребни или не функционираат.

Една од најзначајните придобивки од користењето на PickMeApp Installer е како го олеснува поставувањето и обновувањето на работната средина на компјутерот. Корисниците можат брзо да го вратат претпочитаниот сет на софтверски програми по повторно инсталирање или надградба на нивниот оперативен систем без да мора рачно да го поминат мачниот процес.

Друга одлична карактеристика што ја нуди PickMeApp Installer е неговата способност да го исчисти компјутерот од непотребниот софтвер со тивко отстранување на избраните апликации, како и со поправка на оние кои не функционираат. Ова осигурува дека вашиот компјутер работи непречено без никакви несакани или проблематични програми да го забават.

Но, можеби една од најуникатните карактеристики што ги нуди PickMeApp Installer е неговата способност да анализира дали инсталираните софтверски програми се поддржани од PickMeApp Pro. Ова им овозможува на корисниците да одредат кои апликации треба да ги надградат или заменат за да ги искористат сите напредни функции што ги нуди оваа моќна алатка.

А кога зборуваме за напредните функции - со својот целосен опсег на функционалност за управување со секој аспект од животниот циклус на вашата софтверска програма - нема сомнеж дека инсталаторот PickMeApps нуди неспоредлива вредност за парите во споредба со другите слични производи на денешниот пазар!

Конечно, вреди да се напомене дека за разлика од некои други алатки таму - кои оставаат траги по употребата -  инсталаторот Pickmeapp не остава никаква трага на системите на Windows! Ги чита и запишува поставките за конфигурација на датотеките зачувани во папката за инсталација, така што нема да се грижите ниту за загриженоста за приватноста!

Како заклучок: ако барате лесна за употреба, но моќна административна алатка за управување со речиси сите аспекти поврзани со животниот циклус на вашата апликација базирана на Windows, тогаш не гледајте подалеку од инсталаторот pickmeapp! Со своите сеопфатни пакет функционалности дизајнирани специјално за олеснување на работите, а сепак обезбедувајќи врвни перформанси - овој производ навистина се издвојува меѓу другите на денешниот пазар!

Целосни спецификации
Издавач PickMeApp
Страница на издавачи https://pickmeapp.com/
Датум на издавање 2020-05-27
Датум на додавање 2020-05-27
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Алатки за системот
Верзија 5.1.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 15

Comments: