Video Scissors

Video Scissors 1.2.1

Windows / Horizon Software Engineering / 0 / Целосни спецификации
Опис

Video Scissors е моќна и лесна за употреба апликација за разделување видео дизајнирана за употреба на платформите на Microsoft Windows 10. Со видео ножиците, можете брзо, лесно и едноставно да ги поделите повеќето видеа на кој било број делови што ви се потребни.

Без разлика дали сте професионален уредувач на видео или само некој што сака да ги подели своите домашни видеа на помали сегменти, Video Scissors има се што ви треба за да ја завршите работата брзо и ефикасно. Со прецизна временска рамка и вграден мини прозорец за преглед, Видео ножиците помагаат да се прецизираат прецизните точки на видеото за да може прецизно да се направат исечоци.

Една од истакнатите карактеристики на Video Scissors се неговите претходно програмирани маркери за сечење кои ви помагаат да ги исечете видеата на делови со еднаква должина. Оваа функција е особено корисна ако работите со подолги видеа кои треба да се поделат на помали сегменти за полесно гледање или уредување.

Откако вашето видео ќе се подели на делови, секој дел повторно се кодира и се зачувува во формат MP4. Ова осигурува дека вашите новосоздадени клипови се компатибилни со широк опсег на уреди и софтверски апликации.

Друга одлична карактеристика на Video Scissors е неговата флексибилност кога станува збор за зачувување или бришење на одредени делови од вашето поделено видео. Имате целосна контрола врз тоа кои делови од оригиналното видео се вклучени во секој нов клип, што ви дава максимална креативна слобода кога станува збор за уредување на вашата снимка.

Покрај моќните способности за разделување, Video Scissors исто така им овозможува на корисниците да снимаат слики од екранот од нивните видеа во секое време. Овие снимки од екранот потоа може да се исечат по потреба пред да се зачуваат во различни популарни формати како JPEG или PNG.

Конечно, вреди да се напомене дека Video Scissors е потврдено од VirusTotal.com дека нема никакви безбедносни закани - нула знамиња! Ова значи дека корисниците можат да се чувствуваат сигурни со користење на овој софтвер без да се грижат за малициозен софтвер или други безбедносни проблеми.

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за поделба на вашите видеа на помали сегменти на платформите Windows 10 - не гледајте подалеку од Video Scissors!

Целосни спецификации
Издавач Horizon Software Engineering
Страница на издавачи
Датум на издавање 2021-02-22
Датум на додавање 2021-02-22
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 1.2.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: