TunesKit AceMovi

TunesKit AceMovi 3.1.0

Опис

TunesKit AceMovi Video Editor е моќен и разновиден софтвер за уредување видео што ви овозможува лесно да креирате прекрасни видеа. Без разлика дали сте професионален видеограф или штотуку почнувате, овој софтвер има се што ви е потребно за вашите видеа да се истакнат.

Со TunesKit AceMovi, можете да креирате каков било тип на видео што го сакате, од видеа и упатства на YouTube до видеа за свадби и скапоцени спомени со пријателите и семејството. Софтверот е опремен со сите основни алатки што ви се потребни за да започнете во светот на уредувањето видео, вклучувајќи сечење, сечење, ротирање и многу повеќе.

Но, она што навистина го издвојува TunesKit AceMovi се неговите напредни функции. Со овој софтвер, можете да примените широк опсег на ефекти како што се транзиции, распоред на поделен екран, филтри, преклопувања слика во слика, наслови и аудио ефекти. Овие карактеристики овозможуваат бескрајни креативни можности кога станува збор за правење на вашите видеа да изгледаат најдобро.

Една од истакнатите карактеристики на TunesKit AceMovi е неговиот кориснички интерфејс. Дизајнот е едноставен, но убав, што го прави лесен за секој да го користи без да потроши премногу време за учење како функционира. Ова значи дека дури и ако сте нови за уредување видео или не сте особено технолошки - создавањето видеа со професионален изглед ќе биде лесно.

Друга одлична карактеристика на TunesKit AceMovi е неговата способност да увезува датотеки од различни извори како што се вашиот локален компјутер или SD/HD картички итн., што им го олеснува на корисниците кои имаат повеќе уреди од кои сакаат да уредуваат снимки.

Откако вашиот проект е завршен - опциите за извоз се многу! Можете да изберете од различни формати на уреди (како што се iPhone/iPad), платформи за социјални медиуми (како Facebook или Instagram) или да ги приспособите поставките за квалитет на излезот, како што се брзината на бит-стапки на резолуција на кодеците на медиумите, итн., осигурувајќи дека вашиот финален производ изгледа точно како сакаш!

Дополнително - TunesKit AceMovi обезбедува пристап до постојано растечка библиотека со медиумски средства, вклучувајќи музички нумери, звучни ефекти, слики графички анимации итн., давајќи им на корисниците уште поголема креативна слобода при изработката на нивните проекти!

Севкупно - ако барате интуитивен, но моќен видео едитор кој нуди и основни алатки и напредни функции, тогаш не гледајте подалеку од TunesKit AceMovi Video Editor!

Целосни спецификации
Издавач TunesKit
Страница на издавачи
Датум на издавање 2021-05-24
Датум на додавање 2021-05-24
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 3.1.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: