Apeaksoft imyPass Windows Password Reset

Apeaksoft imyPass Windows Password Reset 1.0.8

Windows / Apeaksoft Studio / 0 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од заборавање на лозинката за Windows и заклучување надвор од вашиот компјутер? Дали треба да креирате нова административна сметка, но го немате потребниот пристап? Не гледајте подалеку од Apeaksoft imyPass Windows Password Reset, професионалното решение за сите ваши потреби за ресетирање лозинка.

Со Apeaksoft imyPass Windows Password Reset, можете лесно да ја ресетирате или отстраните лозинката на Windows дури и ако ја немате оригиналната лозинка. Обезбедува два начини на работа: креирајте со ЦД/ДВД или креирајте со USB флеш драјв, што ви дава флексибилност во начинот на кој избирате да ја ресетирате лозинката. И ако сте ја заборавиле лозинката на администраторот и не можете да направите промени на вашиот компјутер, Apeaksoft imyPass Windows Password Reset може дури и да создаде нова административна сметка за вас.

Но, тоа не е сè - Apeaksoft imyPass Windows Password Reset поддржува различни типови на компјутери од Dell до HP до Sony и многу повеќе. Работи и со сите видови оперативни системи како што се Windows 10/8.1/8/7/Vista/XP (SP2 или понова верзија) и е компатибилен со многу датотечни системи како FAT16, FAT32, NTFS, NTFS5 итн.

Не само што е ефикасен за ресетирање лозинки и создавање нови сметки, туку е и едноставен за користење. Со само неколку чекори, секој може да го користи овој софтвер без потреба од техничко знаење. И најдобро од сè - безбедно е! Нема да изгубите никакви податоци и нема да мора повторно да инсталирате нешто откако ќе ја ресетирате лозинката.

Во краток преглед:

-Ресетирајте/отстранете ги лозинките на Windows

-Креирајте нови администраторски сметки

-Поддржува различни типови на компјутери

-Компатибилен со повеќе оперативни системи и датотечни системи

-Едноставен за употреба

-Безбедно

Не дозволувајте заборавената лозинка да ве спречи да пристапите до важни датотеки на вашиот компјутер - обидете се со Apeaksoft imyPass Windows Password Reset денес!

Целосни спецификации
Издавач Apeaksoft Studio
Страница на издавачи https://www.apeaksoft.com/
Датум на издавање 2021-06-01
Датум на додавање 2021-06-01
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Комунални услуги и оперативни системи
Верзија 1.0.8
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: