ThunderSoft Video Editor Pro

ThunderSoft Video Editor Pro 13.0

Опис

ThunderSoft Video Editor Pro е моќен софтвер за уредување видео кој е дизајниран да ги задоволи потребите на сите создавачи на содржина. Без разлика дали сте професионален видеограф или аматерски режисер, овој софтвер има сè што ви треба за да создадете прекрасни видеа што ќе ја воодушеват вашата публика.

Со својот интуитивен интерфејс и лесните за користење функции за уредување на временската линија, ThunderSoft Video Editor Pro му олеснува на секој да ги уредува своите видеа како професионалец. Можете лесно да додавате видео, текст, аудио, ефект и PIP песни и да ги приспособите според вашите преференции. Софтверот доаѓа и со вградени стотици преодни ефекти, филтри, преклопувања и анимации кои можете да ги користите за подобрување на вашите видеа.

Една од најистакнатите карактеристики на ThunderSoft Video Editor Pro е неговата способност да го поништи и повтори секој чекор од процесот на уредување. Ова значи дека ако направите грешка или се предомислите за нешто подоцна во процесот, можете лесно да се вратите назад и да го поправите без да треба да започнете од почеток.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата поддршка за повеќе формати на датотеки, вклучувајќи AVI, MPEG-1/2/4, WMV, MOV и многу повеќе. Ова значи дека без разлика каков тип на видео датотеки имате при рака или во кој формат се, ThunderSoft Video Editor Pro може да се справи со сите нив.

Покрај неговите моќни способности за уредување, ThunderSoft Video Editor Pro доаѓа и со низа напредни функции како што се алатки за корекција на боја за прилагодување на нивоата на осветленост/контраст/заситеност/нијанса/гама; алатки за нормализација на звук за балансирање на нивоата на звук; алатки за отстранување на зелен екран за отстранување на несакани позадини; и повеќе.

Севкупно, ако барате лесен за употреба, но моќен софтвер за уредување видео што ги нуди сите функции на професионален уредувач по прифатлива цена, тогаш не гледајте подалеку од ThunderSoft Video Editor Pro!

Целосни спецификации
Издавач ThunderSoft
Страница на издавачи
Датум на издавање 2021-06-08
Датум на додавање 2021-06-08
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 13.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: