PhotoStage Free Photo Slideshow Software

PhotoStage Free Photo Slideshow Software 8.4

Опис

PhotoStage бесплатен софтвер за приказ на слајдови за фотографии: лесно креирајте прекрасни прикази на слајдови

Дали барате бесплатен и лесен за користење софтвер кој може да ви помогне да креирате неверојатни слајдови со фотографии? Не гледајте подалеку од Free PhotoStage софтвер за прикажување слајдови. Овој моќен софтвер за дигитални фотографии ви овозможува да ги претворите вашите омилени фотографии и видеа во прекрасни слајдови во кои може да уживате на кој било уред.

Со PhotoStage, можете да додадете различни ефекти на вашето слајдшоу, вклучувајќи избледување, вкрстување, зумирање и многу повеќе. Можете исто така да додадете музика или нарација на вашето слајдшоу за да го направите уште попривлечно. И кога ќе завршите со создавањето на вашето ремек-дело, можете да го запишете на ДВД за репродукција на ТВ или да го извезете како самостојна видео датотека за споделување онлајн.

Поддржани формати

PhotoStage поддржува широк спектар на формати за да можете да работите со датотеките што ви се најважни. Поддржани формати вклучуваат avi, mpeg, wmv, divX, mpeg-2, bmp, gif, jpg, jif, jiff, jpeg и многу други плус аудио формати.

Лесен за употреба интерфејс

Една од најдобрите работи за PhotoStage е нејзиниот кориснички интерфејс. Дури и ако никогаш порано не сте создале слајдшоу во вашиот живот, ќе го најдете овој софтвер лесен за користење благодарение на неговиот интуитивен дизајн и корисни упатства.

За да започнете со креирање на вашето слајдшоу во PhotoStage:

1) Увезете ги вашите фотографии и видеа: започнете со увоз на сите фотографии и видеа што ќе бидат вклучени во вашето слајдшоу во медиумската библиотека на програмата.

2) Додадете ефекти: Следно, ќе сакате да додадете некои ефекти како што се транзиции помеѓу слики или текстуални преклопувања.

3) Додајте музика или нарација: за да ги направите работите уште поинтересни, можеби ќе сакате да додадете музика или нарациски песни.

4) Прегледајте ја вашата работа: штом сè е правилно поставено, време е за преглед на она што сте го создале досега.

5) Извезете го вашето слајдшоу: Конечно, време е да го извезете вашиот готов производ или како MP4 видео-датотека или да го запишете на ДВД-диск за репродукција на ТВ.

Бесплатни наспроти платени верзии

Иако постојат платени верзии на овој софтвер достапни со дополнителни функции, бесплатната верзија нуди многу функционалности за повеќето корисници. Платената верзија вклучува дополнителни функции како што се напредни алатки за уредување, поширок опсег на поддржани типови датотеки и права за комерцијална употреба. бесплатната верзија сè уште е одличен избор ако сакате да креирате основни слајдови без да потрошите пари.

Заклучок

Севкупно, овој софтвер за дигитални фотографии е одличен избор доколку сакате да креирате прекрасни слајд шоуа од вашите омилени фотографии и видеа. PhotoStage го олеснува додавањето ефекти, музика, нарација и други елементи на вашите проекти без да бара никаква техничка експертиза. на повеќето корисници. Па зошто да не дадете тест возење денес?

Целосни спецификации
Издавач NCH Software
Страница на издавачи https://www.nchsoftware.com
Датум на издавање 2021-06-09
Датум на додавање 2021-06-09
Категорија Дигитален софтвер за фотографии
Под категорија Дигитален софтвер за фотографии
Верзија 8.4
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: