UkeySoft Video Watermark Remover

UkeySoft Video Watermark Remover 8.0.0

Опис

UkeySoft Video Watermark Remover е моќен видео софтвер кој им овозможува на корисниците да отстрануваат водени жигови, логоа, текст и преводи од нивните видеа. Со овој софтвер, можете лесно да се ослободите од сите несакани елементи во вашите видеа без да го нарушите квалитетот на видеото.

Дали некогаш сте преземале видео или филм само за да откриете дека има воден печат или лого на него? Или можеби сте создале свои видеа и сте додале водени жигови за заштита на авторските права, но сега сакате да ги отстраните. Без оглед на причината, UkeySoft Video Watermark Remover е тука да помогне.

Овој софтвер ја носи магијата да ги ослободат вашите видеа од сите видови водени жигови. Тој е способен да отстрани секаков вид воден печат од вашите видео датотеки, вклучувајќи логоа, текстуални преклопувања, преводи и многу повеќе. Со својата технологија за обработка на интелигентен режим, UkeySoft Video Watermark Remover може лесно да ги избрише сите водени жигови.

Не само што овој софтвер им овозможува на корисниците да ги отстранат водените жигови од нивните видеа, туку исто така им дозволува да додаваат и сопствени водени жигови. Можете да додадете сопствено лого или текстуално преклопување за да ги заштитите вашите видеа од кражба или употреба без дозвола.

Една одлична карактеристика за UkeySoft Video Watermark Remover е неговата способност да обработува повеќе датотеки одеднаш. Ова значи дека ако имате неколку видеа со водени жигови на нив, можете да ги изберете сите одеднаш и да го отстраните водениот жиг со едно движење.

Интерфејсот за овој софтвер е многу лесен за користење и лесен за употреба. Едноставно додадете ги вашите видео-датотеки во програмата и изберете кој воден жиг(и) сакате да се отстрани или додаде пред да кликнете на „Конвертирај“. Датотеката потоа ќе се извезе назад во оригиналниот формат без губење на квалитетот.

Друга одлична карактеристика за UkeySoft Video Watermark Remover е неговата способност да отстранува преводи од MKV, MP4, AVI и други видови видео формати. Ако ве нервираат непосакуваните преводи или текстуални преклопувања во вашите филмови или ТВ серии, тогаш оваа функција сигурно ќе ви се најде!

Генерално, UkeySoft Video Watermark Remover е одлична алатка за секој кој сака целосна контрола врз нивната видео содржина. Без разлика дали се работи за отстранување на несакани елементи како логоа и текстуални преклопувања или додавање прилагодени за целите на заштита на авторските права - овој софтвер има сè покриено!

Целосни спецификации
Издавач UkeySoft
Страница на издавачи
Датум на издавање 2021-08-02
Датум на додавање 2021-08-02
Категорија Видео софтвер
Под категорија Софтвер за уредување видео
Верзија 8.0.0
Барања за ОС Windows, Windows 7, Windows 8, Windows 10
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 0

Comments: