IronPDF for MVC

IronPDF for MVC 2020.8.1

Опис

IronPDF за MVC: Конечната алатка за генерирање PDF за C# и VB. Нето проекти

Дали барате моќна алатка за генерирање PDF што може беспрекорно да се интегрира со вашиот MVC, C# или VB. Нето проекти? Не гледајте подалеку од IronPDF за MVC - врвно решение за генерирање на висококвалитетни PDF-датотеки од HTML, ASPX и датотеки со слики.

Изграден на IronPDF. NET PDF библиотека, овој најсовремен софтвер користи Chromium HTML во PDF рендерер сличен на оној што го користи Google Chrome. Ова значи дека можете да конвертирате HTML страници или низи во извештаи за PDF документи со професионален изглед со целосна поддршка за Javascript, AJAX, JPG, SVG, PNG, GIF, веб-фонтови и CSS.

Со напредните функции за рендерирање на IronPDF, како што се конверзија од URL во PDF и поддршка за додавање заглавија и подножја и водени жигови на вашите документи - ќе имате сè што ви треба за да креирате прекрасни извештаи за кратко време.

Но, тоа не е се. IronPDF исто така ви става на дофат пакет моќни алатки за уредување. Од разделување и менување на постоечките PDF-датотеки до увоз на податоци од архивски датотеки – овој софтвер има сè што ви треба за да ја преземете контролата врз вашиот систем за управување со документи.

И најдобро од се? Не ви требаат посебни вештини или искуство! Со целосна интелигентна поддршка во Microsoft Visual Studio и лесна интеграција во ASP. NET веб-формули, MVC апликации, веб-услуги или десктоп апликации - секој може веднаш да започне да создава совршени PDF-датотеки!

Клучни карактеристики:

- Генерирајте висококвалитетни PDF документи од HTML страници или низи

- Целосна поддршка за Javascript/AJAX/JPG/SVG/PNG/GIF/Веб фонтови/CSS

- Претворете ги URL-адреси/ASPX/слики директно во извештаи со професионален изглед

- Додајте заглавија и подножја/водени жигови/форми/слики итн.

- Поделете/променете/уредете ги постоечките документи со леснотија

- Увезете/преместувајте/манипулирајте со податоци од архивски датотеки

Системски барања:

IronPDF бара. Net Framework 4.0 или понова верзија на Windows, вклучително и Microsoft Azure Cloud.

Поддршка за производи:

Во Iron Software се гордееме што обезбедуваме врвна услуга за клиентите. Без разлика дали се работи за прашања за производ/лиценца/инсталација - нашиот тим за развој е секогаш достапен преку е-пошта/чет/телефонски повик, затоа не двоумете се да контактирате доколку имате какви било прашања!

Заклучок:

Како заклучок - ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ќе ви помогне да го рационализирате системот за управување со документи додека заштедувате време/пари/ресурси, тогаш не гледајте подалеку од IronPDF! Со своите напредни карактеристики за рендерирање/алатки за уредување/можности за интеграција - овој софтвер сигурно ќе стане незаменлив дел од комплетот алатки на секој програмер!

Целосни спецификации
Издавач IronSoftware
Страница на издавачи http://ironsoftware.com
Датум на издавање 2020-09-02
Датум на додавање 2020-09-02
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Компоненти и библиотеки
Верзија 2020.8.1
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања .Net Framework 4.0 or above
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 80

Comments: