Turtle Beach TBS810 929 Install

Turtle Beach TBS810 929 Install 4.00.36 (8/24/96)

Windows / Turtle Beach Systems / 2322 / Целосни спецификации
Опис

Ако барате сигурна и висококвалитетна звучна картичка и IDE CD-ROM-уред, Turtle Beach TBS810 929 е одличен избор. Сепак, за да го извлечете максимумот од овој уред, треба да ги имате инсталирано вистинските драјвери на вашиот компјутер. Таму доаѓа софтверот Turtle Beach TBS810 929 Install.

Овој софтвер е специјално дизајниран да им обезбеди на корисниците на Windows 95 сите потребни драјвери за нивната звучна картичка TBS929 и IDE CD-ROM-уредот. Со инсталирани овие драјвери, вашиот TBS929 сега може да дејствува и како Sound Blaster и како Windows Sound System картичка под Windows. Ова значи дека ќе можете да уживате во висококвалитетна аудио репродукција од вашиот компјутер без никакви проблеми.

Една од клучните карактеристики на оваа инсталација се неговите целосно дуплекс способности. Full duplex ви овозможува да снимате аудио додека истовремено репродуцирате други аудио извори. Ова е особено корисно ако сте музичар или подкастер кој треба да сними повеќе песни одеднаш.

Покрај неговите целосно дуплекс способности, оваа инсталација вклучува и низа други функции што ја прават суштинска алатка за секој што сака да го извлече максимумот од нивната звучна картичка TBS929 и IDE CD-ROM-уредот. На пример:

- Лесна инсталација: Процесот на инсталација за овој софтвер е брз и лесен, па дури и ако не сте особено упатени во технологијата, треба да можете да го вклучите и стартувате за кратко време.

- Компатибилност: Софтверот Turtle Beach TBS810 929 Install е целосно компатибилен со оперативните системи Windows 95.

- Стабилност: Овој софтвер е ригорозно тестиран од тимот на експерти на Turtle Beach за да се осигура дека е стабилен и сигурен.

- Кориснички интерфејс: интерфејсот за овој софтвер е интуитивен и лесен за користење, па дури и ако никогаш претходно не сте користеле слични алатки, треба да можете лесно да се движите низ него.

Севкупно, ако сакате вашата звучна картичка Turtle Beach TBS810 929 и IDE CD-ROM-уредот да функционираат најдобро под оперативните системи Windows 95, тогаш преземањето на софтверот Turtle Beach TBS810 929 Install е апсолутно задолжително. Со својот опсег на моќни функции и кориснички интерфејс, сигурно ќе стане основна алатка во вашиот арсенал како музичар или аудиофил!

Целосни спецификации
Издавач Turtle Beach Systems
Страница на издавачи http://www.tbeach.com
Датум на издавање 2008-11-09
Датум на додавање 1997-02-07
Категорија Возачи
Под категорија Драјвери за ЦД и ДВД
Верзија 4.00.36 (8/24/96)
Барања за ОС Windows, Windows 95
Барања Windows 95
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2322

Comments: