Turtle Beach CD Master Studio Edition (TBS2050) Install

Turtle Beach CD Master Studio Edition (TBS2050) Install 9/19/96

Windows / Turtle Beach Systems / 3703 / Целосни спецификации
Опис

Turtle Beach CD Master Studio Edition (TBS2050) Install е софтвер за двигатели кој ви овозможува да го инсталирате комплетот TBS2050 во DOS, Windows 3.x, Windows 95 и Windows NT 3.51. Овој софтвер е дизајниран да работи со тахити возачите на Turtle Beach, кои треба да се преземат посебно.

Комплетот TBS2050 е професионален систем за снимање и уредување аудио што обезбедува висококвалитетно снимање и репродукција на звук. Вклучува CD-ROM-уред, картичка за аудио интерфејс и разни софтверски апликации за снимање, уредување, мешање и мастеринг на аудио траки.

Со инсталираниот софтвер Turtle Beach CD Master Studio Edition (TBS2050) на вашиот компјутер, можете лесно да го поставите комплетот TBS2050 и да започнете да го користите за сите ваши потреби за аудио снимање. Процесот на инсталација е јасен и лесен за следење дури и ако не сте запознаени со инсталирање хардвер или драјвери на вашиот компјутер.

Овој софтвер за двигатели поддржува повеќе оперативни системи, вклучително и DOS, што го прави компатибилен со постари компјутери, како и со поновите што работат на Windows 95 или NT 3.51. Ова значи дека можете да го користите комплетот TBS2050 со широк опсег на компјутери без да се грижите за проблеми со компатибилноста.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер за двигатели е неговата способност да обезбеди перформанси со мала латентност што гарантира дека нема одложувања или заостанувања при снимање или репродукција на аудио записи. Оваа карактеристика е особено важна за професионалните музичари на кои им е потребна повратна информација во реално време кога свират на нивните инструменти или пеат.

Друга важна карактеристика на овој софтвер за двигатели е неговата поддршка за повеќе канали што ви овозможува да снимате повеќе песни истовремено без никаква загуба во квалитетот. Ова го прави идеален за снимки со повеќе песни, како што се оние што се користат во музичка продукција или снимање филмови.

Покрај овие карактеристики, инсталирањето на Turtle Beach CD Master Studio Edition (TBS2050) доаѓа и со различни алатки и алатки кои ви дозволуваат да ги приспособите вашите аудио поставки според вашите преференции. На пример, можете да ги приспособите поставките за EQ за да подобрите одредени фреквенции или да додадете ефекти како реверб или одложување.

Севкупно, ако барате сигурен софтвер за драјвери кој ќе ви помогне да го поставите комплетот TBS2050 брзо и лесно додека обезбедувате висококвалитетни перформанси на звукот, тогаш не гледајте подалеку од инсталирањето на Turtle Beach CD Master Studio Edition (TBS2050)!

Целосни спецификации
Издавач Turtle Beach Systems
Страница на издавачи http://www.tbeach.com
Датум на издавање 2008-11-09
Датум на додавање 1997-02-07
Категорија Возачи
Под категорија Драјвери за ЦД и ДВД
Верзија 9/19/96
Барања за ОС Windows, Windows 3.x, Windows 95
Барања DOS or Windows 3.x/95/ or NT 3.51
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3703

Comments: