Autorun Organizer For Windows Free

Autorun Organizer For Windows Free 1.5

Опис

Дали сте уморни од чекање компјутерот да се подигне? Дали сметате дека вашиот компјутер работи побавно од вообичаеното? Ако е така, тогаш Autorun Organizer For Windows Free може да биде решението што го баравте. Оваа едноставна програма е дизајнирана да ви помогне да го прегледате менито за автоматско вчитување и да ги отстраните непотребните елементи од него, овозможувајќи му на вашиот компјутер да стартува брзо и да работи ефикасно.

Кога инсталирате програми на вашиот компјутер, тие често се регистрираат со автоматско вчитување. Иако ова може да биде практично, претерано проширеното мени за автоматско вклучување може значително да влијае на брзината на подигање на компјутерот. Дополнително, голем број на активни апликации трошат многу компјутерски ресурси. За да се осигурате дека вашиот компјутер работи најдобро, важно е периодично да ја прегледувате листата на програми што работат со подигањето на компјутерот и да ги оставате само најпотребните.

Со Autorun Organizer For Windows Free, овој процес не може да биде полесен. Едноставно стартувајте ја програмата и изберете ги непотребните програми за да ги избришете со кликнување на соодветното копче. Главните функции на алатката вклучуваат оневозможување на програмите од стартување; поврзување на исклучените програми со стартување; отстранување на програми од менито за стартување; и зачувување на менито за автоматско активирање во посебна датотека.

Едно нешто што го издвојува овој софтвер е неговиот повеќејазичен интерфејс што го олеснува користењето дури и за не-специјалисти. Без разлика дали сте ИТ професионалец или само некој кој сака неговиот компјутер да работи непречено, Autorun Organizer For Windows Free има нешто за секого.

Па зошто да чекаме? Преземете го Autorun Organizer за Windows бесплатно денес и преземете контрола над тоа што работи кога вашиот компјутер ќе се стартува!

Целосни спецификации
Издавач Orderprog
Страница на издавачи http://orderprog.com
Датум на издавање 2020-10-08
Датум на додавање 2020-09-09
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Одржување и оптимизација
Верзија 1.5
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 91

Comments: