Creative Labs PC-DVD Encore Driver (Windows 95/98/NT 4.0)

Creative Labs PC-DVD Encore Driver (Windows 95/98/NT 4.0) (7/16/1999)

Windows / Creative Technology / 283753 / Целосни спецификации
Опис

Возачот на Creative Labs PC-DVD Encore е задолжителен за секој кој сака да ужива во висококвалитетна репродукција на видео на нивниот компјутер Windows 95/98 или Windows NT 4.0. Овој пакет на двигатели содржи сè што ви треба за да го надградите вашиот PC-DVD Encore Dxr2 и да ги искористите неговите целосни можности.

Со ова преземање, ќе добиете пристап до најновите WDM (Windows Driver Model) двигатели за Windows 98 SE, што ќе гарантира дека вашиот ДВД-плеер работи беспрекорно со вашиот оперативен систем. Исто така, ќе можете да уживате во подобрен квалитет на видеото и помазна репродукција благодарение на ажурираните драјвери.

Но, тоа не е сè - Creative Labs PC-DVD Encore Driver исто така вклучува самостоен пакет за надградба што го олеснува инсталирањето и конфигурирањето на драјверот на вашиот систем. Без разлика дали сте искусен корисник или почетник, овој пакет ќе ви биде едноставен и едноставен за користење.

Една од истакнатите карактеристики на овој двигател е неговата поддршка за повеќе јазици, вклучувајќи го и англискиот. Ова значи дека корисниците од целиот свет можат да ги искористат неговите моќни способности без да се грижат за јазичните бариери или проблеми со компатибилноста.

Севкупно, ако барате доверлив и спакуван ДВД-двигател за вашиот компјутер Windows 95/98 или Windows NT 4.0, не гледајте подалеку од двигателот на Creative Labs PC-DVD Encore. Со своите напредни функции и интерфејс лесен за користење, сигурно ќе стане суштински дел од вашето мултимедијално поставување за кратко време!

Целосни спецификации
Издавач Creative Technology
Страница на издавачи http://www.creative.com/
Датум на издавање 2008-11-09
Датум на додавање 1999-07-16
Категорија Возачи
Под категорија Драјвери за ЦД и ДВД
Верзија (7/16/1999)
Барања за ОС Windows, Windows 95, Windows 98, Windows NT
Барања Windows 95/98/NT
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 283753

Comments: