PC-DVD Encore Dxr3 Drivers for Windows 95/98/NT 4.0

PC-DVD Encore Dxr3 Drivers for Windows 95/98/NT 4.0 (03/29/2000)

Windows / Creative Technology / 229916 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте корисник на PC-DVD Encore Dxr3 на Creative Labs и барате ажурирани драјвери, тогаш сте на вистинското место. Достапен за преземање е нов сет на двигатели што се објавени од Creative Labs специјално за овој уред. Ова самостојно издание е дизајнирано да работи со оперативните системи Windows 95/98 и Windows NT 4.0.

PC-DVD Encore Dxr3 е популарен ДВД-плеер кој првпат беше претставен во доцните 1990-ти. Тој беше еден од првите уреди што понуди хардверско декодирање на видеото MPEG-2, што го направи привлечна опција за корисниците кои сакаат да гледаат висококвалитетни ДВД филмови на своите компјутери.

Сепак, како и со секоја технологија, имаше некои прашања кои требаше да се решат со текот на времето. Тоа е местото каде што доаѓаат овие нови драјвери - тие имаат за цел да ги подобрат перформансите и функционалноста на PC-DVD Encore Dxr3 со решавање на некои вообичаени проблеми што корисниците ги пријавиле.

Една од клучните карактеристики вклучени во ова издание е програмата Esprit Navigator, која е специјално дизајнирана за употреба со оперативните системи Windows 95/98 и Windows NT4.0. Оваа програма обезбедува лесен за користење интерфејс кој ви овозможува брзо и лесно да се движите низ вашата ДВД колекција.

Покрај тоа, ова издание вклучува и подобрен квалитет на ТВ-излез за PAL системите (Европа), како и подобра поддршка за репродукција на датотеки MPEG-2. Овие подобрувања треба да помогнат да се осигурате дека вашето доживување при гледањето е непречено и непречено, без никакви дефекти или прекини.

Севкупно, ако сте корисник на уредот PC-DVD Encore Dxr3 на Creative Labs и барате ажурирани драјвери кои можат да помогнат да се подобрат неговите перформанси и функционалност, тогаш ова преземање дефинитивно вреди да се провери. Со својот опсег на функции дизајнирани специјално за овој уред, сигурно ќе обезбеди подобрено доживување при гледањето што ќе го направи гледањето ДВД на вашиот компјутер попријатно од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач Creative Technology
Страница на издавачи http://www.creative.com/
Датум на издавање 2008-11-09
Датум на додавање 1999-10-19
Категорија Возачи
Под категорија Драјвери за ЦД и ДВД
Верзија (03/29/2000)
Барања за ОС Windows, Windows 95, Windows 98, Windows NT
Барања Windows 95/98/NT 4.0 (Intel)
Цена Free
Преземања неделно 65
Вкупно преземања 229916

Comments: