Easy CD Creator Software Update

Easy CD Creator Software Update 3.5c

Опис

Easy CD Creator Software Update е моќен софтвер кој ги надградува основните апликации на верзии на софтвер Easy CD Creator Standard/Deluxe 3.0 и погоре до верзија 3.5c за Windows 95/NT. Ова ажурирање е дизајнирано да ги подобри перформансите и функционалноста на вашиот постоечки софтвер Easy CD Creator, што го олеснува создавањето, уредувањето и снимањето ЦД-а од кога било досега.

Без разлика дали сте професионален музичар или само некој кој ужива да слуша музика во движење, Easy CD Creator Software Update има се што ви треба за да започнете. Со својот интуитивен интерфејс и моќните функции, овој софтвер го олеснува создавањето висококвалитетни аудио ЦД-а што звучат одлично на кој било уред.

Една од клучните придобивки од користењето на Easy CD Creator Software Update е неговата способност автоматски да ја надградува вашата постоечка стандардна или делукс верзија во зависност од тоа која е инсталирана на вашиот компјутер. Ова значи дека не треба да се грижите за рачно ажурирање на секоја поединечна апликација - сè ќе се грижи за вас автоматски.

Покрај надградбата на вашите постоечки апликации, овој софтвер вклучува и низа нови функции и подобрувања дизајнирани специјално за корисниците на Windows 95/NT. На пример, сега можете да снимате ЦД-а директно од Windows Explorer користејќи функционалност за влечење и спуштање, што го прави полесно од кога било досега да креирате сопствени листи за репродукција и компилации.

Други нови функции вклучуваат подобрена поддршка за дискови со повеќе сесии, подобрени способности за уредување на аудио (вклучувајќи ефекти на избледување/избледување) и подобрена компатибилност со широк опсег на хардверски уреди, вклучувајќи DVD-R/RW дискови.

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за создавање висококвалитетни аудио ЦД-а на вашата машина со Windows 95/NT, тогаш не гледајте подалеку од Easy CD Creator Software Update! Со својот интуитивен интерфејс и напредните функции, како што е поддршката за снимање со влечење и спуштање и можностите за создавање диск со повеќе сесии, нема подобар начин да започнете денес!

Целосни спецификации
Издавач Roxio
Страница на издавачи http://www.roxio.com
Датум на издавање 2008-12-05
Датум на додавање 2000-07-03
Категорија Возачи
Под категорија Драјвери за ЦД и ДВД
Верзија 3.5c
Барања за ОС Windows, Windows 95, Windows 98, Windows NT
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 19
Вкупно преземања 1776074

Comments: