Sony TSL-7000 DDS Autoloader

Sony TSL-7000 DDS Autoloader 5.1.2600.0

Опис

Sony TSL-7000 DDS Autoloader е моќен и сигурен софтвер за двигатели кој е дизајниран да ги подобри перформансите на системот за резервна копија на лента на вашиот компјутер. Овој софтвер е специјално дизајниран за употреба со Sony's TSL-7000 DDS Autoloader, кој е уред за складирање лента со висок капацитет кој може да складира до 280 GB податоци.

Со инсталиран двигател Sony TSL-7000 DDS Autoloader на вашиот компјутер, можете да уживате во побрзи и поефикасни процеси на резервна копија и обновување на податоците. Овој софтвер обезбедува беспрекорна интеграција со вашиот постоечки софтвер за резервни копии, овозможувајќи ви лесно да управувате и да ги контролирате вашите резервни копии од лента од еден интерфејс.

Една од клучните карактеристики на драјверот Sony TSL-7000 DDS Autoloader се неговите напредни можности за корекција на грешки. Овој софтвер користи софистицирани алгоритми за откривање и коригирање на грешките во вашите податоци, осигурувајќи дека секоја датотека што ја правите резервна копија или обновување е точна и целосна.

Покрај неговите можности за корекција на грешки, драјверот Sony TSL-7000 DDS Autoloader нуди и напредна технологија за компресија. Со овозможена оваа функција, можете значително да го намалите просторот за складирање потребен за вашите резервни копии без да го жртвувате квалитетот или интегритетот на податоците.

Друга важна карактеристика на овој софтвер е неговата поддршка за повеќе оперативни системи. Без разлика дали користите Windows, Linux или друг популарен оперативен систем, драјверот Sony TSL-7000 DDS Autoloader ќе работи беспрекорно со вашето поставување.

Севкупно, ако барате сигурен и ефикасен начин за управување со вашите резервни копии на касети користејќи го уредот TSL-7000 DDS Autoloader на Sony, тогаш не гледајте подалеку од овој моќен софтвер за двигатели. Со своите напредни функции и робусни способности за изведба, сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби за резервна копија со леснотија!

Целосни спецификации
Издавач Microsoft
Страница на издавачи http://www.microsoft.com/
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2001-07-01
Категорија Возачи
Под категорија Драјвери за ЦД и ДВД
Верзија 5.1.2600.0
Барања за ОС Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 98SE/ME/NT/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 281

Comments: