Seagate Archive Python Autoloader

Seagate Archive Python Autoloader 5.1.2600.0

Опис

Seagate Archive Python Autoloader е моќен софтвер за двигатели кој е дизајниран да ви помогне лесно да управувате со вашите потреби за складирање податоци. Овој софтвер е специјално дизајниран за употреба со драјвовите на Seagate's Archive Python, кои се познати по нивниот висок капацитет и доверливост.

Со Seagate Archive Python Autoloader, можете лесно да управувате со вашите касети и да се осигурате дека вашите податоци се секогаш безбедни и безбедни. Овој софтвер обезбедува низа функции што го олеснуваат конфигурирањето и управувањето со вашите погони за касети, вклучувајќи поддршка за повеќе библиотеки на касети, автоматско чистење на дискот и напредно справување со грешки.

Една од клучните придобивки од користењето на Seagate Archive Python Autoloader е неговата способност да автоматизира многу вообичаени задачи поврзани со управување со погони за лента. На пример, овој софтвер може автоматски да открие кога е вметната нова лента во уредот и да започне да прави резервна копија на податоците без никаква интервенција на корисникот.

Покрај неговите можности за автоматизација, Seagate Archive Python Autoloader, исто така, обезбедува напредни функции за известување кои ви дозволуваат да го следите статусот на вашите касети во реално време. Можете да прегледате детални информации за секоја поединечна лента во вашата библиотека, вклучувајќи ја нејзината моментална локација, историјата на користење и преостанатиот капацитет.

Друга важна карактеристика на овој софтвер е неговата поддршка за повеќе стратегии за резервна копија. Без разлика дали претпочитате целосни резервни копии или дополнителни резервни копии, Seagate Archive Python Autoloader го олеснува конфигурирањето на вашата стратегија за резервна копија според вашите специфични потреби.

Севкупно, ако барате доверливо софтверско решение за драјвери за управување со вашите Seagate Archive Python касети, тогаш не гледајте подалеку од Seagate Archive Python Autoloader. Со своите моќни способности за автоматизација и напредни функции за известување, овој софтвер ќе помогне да се осигурате дека сите ваши критични податоци остануваат безбедни и безбедни во секое време.

Целосни спецификации
Издавач Seagate
Страница на издавачи http://www.seagate.com/
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2001-07-01
Категорија Возачи
Под категорија Драјвери за ЦД и ДВД
Верзија 5.1.2600.0
Барања за ОС Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 98SE/ME/NT/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 325

Comments: