Free Lilly

Free Lilly 4.0.1.400

Windows / Crossroads Development / 1600 / Целосни спецификации
Опис

Дали барате забавна и предизвикувачка игра која ќе ве забавува со часови? Не гледајте подалеку од Free Lilly, возбудливата нова игра од широкиот избор на софтвер и игри на нашата веб-локација.

Free Lilly е игра со загатки која ги предизвикува играчите да ги отстранат сите плочки од таблата за да ја ослободат девојката зад обоениот ѕид. Играта е едноставна: кликнете на една плочка и сите плочки со иста боја околу неа ќе исчезнат. Плочките горе потоа ќе паднат во преостанатиот празен простор, со празнини меѓу колоните пополнети со поместување на преостанатите колони од десно кон лево.

Но, немојте да бидете измамени од неговата едноставност - Free Lilly нуди две нивоа на тежина, дозволувајќи им на играчите да избираат помеѓу 8x12 или 12x18 решетка од плочки. Дополнително, играчите можат да изберат помеѓу 3, 4 или 5 различни бои за дополнителен предизвик.

Но, тоа не е сè - Free Lilly вклучува и различни слики во заднина, статистика што го следи вашиот напредок и перформанси со текот на времето, режим на вежбање за усовршување на вашите вештини без притисок или временски ограничувања и многу повеќе.

И најдобро од се? Не е потребна инсталација! Едноставно преземете го и отпакувајте го Free Lilly пред да го извршите lilly.exe за да започнете со репродукција веднаш.

Па што чекаш? Преземете ја бесплатната Lilly денес и искусете часови на забавно возбудување за решавање на загатки!

Целосни спецификации
Издавач Crossroads Development
Страница на издавачи https://crossroads-development.com/
Датум на издавање 2020-05-29
Датум на додавање 2020-05-29
Категорија Игри
Под категорија Игри со судоку, крстозбор и мозаик
Верзија 4.0.1.400
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7
Барања DirectX 9 or higher
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1600

Comments: