dbForge Compare Bundle for MySQL

dbForge Compare Bundle for MySQL 9.0.11

Опис

Дали сте уморни од рачно споредување и распоредување на бази на податоци на MySQL и MariaDB? Не гледајте подалеку од dbForge Compare Bundle за MySQL. Оваа моќна алатка за програмери содржи две посебни алатки, dbForge Schema Compare за MySQL и dbForge Data Compare за MySQL, дизајнирани да ги направат задачите за управување со базата на податоци полесни и поефикасни.

Со dbForge Data Compare за MySQL, можете лесно да споредувате и синхронизирате податоци во вашите бази на податоци MySQL, MariaDB или Percona. Алатката обезбедува јасен приказ на разликите помеѓу збирките на податоци, што ви овозможува брзо да ги анализирате и лесно да генерирате скрипти за синхронизација. Можете да примените промени на прв поглед или да закажете редовни споредби користејќи го интерфејсот на командната линија.

dbForge Schema Compare за MySQL е уште една суштинска алатка во овој пакет. Тоа ви овозможува лесно да ги извршувате задачите за споредба и синхронизација на шеми. Без разлика дали управувате со серверите на MariaDB или Percona, оваа алатка ви дава сеопфатен преглед на сите разлики помеѓу шемите на вашата база на податоци. Можете да генерирате јасни скрипти за синхронизација на SQL кои прецизно ја ажурираат шемата на вашата база на податоци по потреба.

Една од најистакнатите карактеристики на овој пакет е неговата поддршка и за серверите за бази на податоци MariaDB, како и за серверите на Percona. Ова го олеснува управувањето со корисниците и нивните привилегии на различни платформи без никакви проблеми.

Покрај неговите моќни способности, dbForge Compare Bundle за MySQL е исто така неверојатно лесен за користење. Неговиот интуитивен интерфејс го олеснува навигацијата низ сложени задачи без да се изгуби во технички жаргон или збунувачки менија.

Без разлика дали сте искусен развивач или штотуку почнувате со задачи за управување со базата на податоци, пакетот за споредување на dbForge за MySQL е суштинска алатка која ќе ви заштеди време и напор за секој проект. Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач Devart
Страница на издавачи http://www.devart.com/
Датум на издавање 2020-05-29
Датум на додавање 2020-05-29
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Софтвер за бази на податоци
Верзија 9.0.11
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања NET Framework 4.0 or higher installed
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: