Multi Port Forwarder

Multi Port Forwarder 6.25

Windows / Verigio Communications / 2846 / Целосни спецификации
Опис

Multiport Forwarder: The Ultimate Networking Software for Port Forwarding

Дали сте уморни да се борите со комплицираните поставки за препраќање порти? Дали сакате алатка која може лесно да се справи со сите ваши мрежни потреби? Не гледајте подалеку од Multi Port Forwarder, швајцарскиот армиски нож на софтверот за пренасочување на пристаништа.

Со Multi Port Forwarder, можете да го трансформирате мрежниот сообраќај на кој било начин што може да се замисли. Без разлика дали треба да препраќате дојдовен или појдовен сообраќај, протоколи TCP или UDP, специфични порти или IP адреси (IPv4, IPv6, DNS име), MAC адреси или мрежни адаптери - овој софтвер ве покрива. Можете да менувате која било од овие сообраќајни адреси заедно или поединечно за да одговараат на вашите потреби.

Но, Multi Port Forwarder оди подалеку од само препраќање сообраќај. Исто така, нуди рефлексија на сообраќајот назад кон изворот на локален или оддалечен компјутер - со или без транспонирање на адреса. Ова значи дека ако вашата мрежа се соочува со проблеми поради погрешно конфигурирани поставки, овој софтвер може да помогне брзо и ефикасно да ги идентификува и реши.

Една од најзгодните карактеристики на Multi Port Forwarder е неговиот индикатор за активност поврзан со секое правило. Ова покажува дека сообраќајот се обработува во реално време, така што корисниците можат лесно да ги следат перформансите на нивната мрежа и да прават прилагодувања по потреба.

Друга голема придобивка од користењето на Multi Port Forwarder се неговите високи перформанси и ефикасното користење на ресурсите на компјутери кои работат дури и со стари оперативни системи. Ова значи дека без разлика дали користите Windows XP или Windows 10 – овој софтвер ќе работи беспрекорно без да го забави вашиот систем.

Накратко, еве неколку клучни карактеристики и придобивки што ги нуди Multi Port Forwarder:

- Швајцарски армиски нож за шпедиција на пристаништето

- Се справува со дојдовен/појдовен сообраќај

- Поддржува протоколи TCP/UDP

- Може да ги менува портите/IP/MAC/адресите на мрежни адаптери

- Нуди рефлексија на сообраќајот назад кон изворниот компјутер

- Индикатор за активност за следење на перформансите во реално време

- Високи перформанси и ефикасно користење на ресурсите на старите оперативни системи

Ако барате сигурна мрежна алатка која го поедноставува препраќањето на пристаништето додека нуди напредни функции како рефлексија и следење во реално време - тогаш не гледајте подалеку од Multi Port Forwarder!

Целосни спецификации
Издавач Verigio Communications
Страница на издавачи http://www.verigio.com
Датум на издавање 2020-05-29
Датум на додавање 2020-05-29
Категорија Софтвер за вмрежување
Под категорија Мрежни алатки
Верзија 6.25
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања .NET Framework 4.5
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2846

Comments: