DenebaShare

DenebaShare 1.0.0.160

Windows / Deneba Software / 104 / Целосни спецификации
Опис

DenebaShare: Врвен софтвер за споделување фотографии

Дали сте уморни од мака да ги споделите вашите дигитални фотографии со пријателите и семејството? Дали имате голема колекција на слики што сакате да ги организирате и да ги направите лесно достапни? Не гледајте подалеку од DenebaShare, пробивот софтвер за споделување фотографии што го претвора секој персонален компјутер со Windows во личен сервер за фотографии, прегледувач и организатор.

Со DenebaShare, управувањето со вашите дигитални фотографии никогаш не било полесно. Овој иновативен софтвер брзо и лесно се инсталира на вашиот компјутер, овозможувајќи ви веднаш да ги споделувате вашите слики преку Интернет. Без разлика дали сакате да креирате онлајн албуми за семејството и пријателите или едноставно сакате лесен начин да ја организирате вашата сопствена колекција на слики, DenebaShare е совршено решение.

Идеален за корисници со широкопојасен интернет со големи колекции на дигитални фотографии, DenebaShare работи динамично без интервенција на корисникот. За разлика од другите програми за споделување фотографии кои дуплираат податоци или бараат комплицирани процеси за поставување, DenebaShare го рационализира целиот процес така што сите ваши фотографии се достапни за прегледување во секое време.

Но, што го издвојува DenebaShare од другите софтвери за споделување фотографии на пазарот? Да разгледаме подетално некои од неговите клучни карактеристики:

Лесна инсталација: Со само неколку кликања, можете да инсталирате DenebaShare на кој било персонален компјутер со Windows. Не се потребни комплицирани процеси за поставување или техничко знаење!

Личен сервер за фотографии: Откако ќе се инсталира, DenebaShare го претвора вашиот компјутер во личен сервер за фотографии. Ова значи дека сите ваши дигитални фотографии се веднаш достапни за прегледување преку Интернет.

Прегледувач и организатор: Покрај тоа што служи како платформа за споделување фотографии на интернет, DenebaShare функционира и како интуитивен прегледувач и организатор. Можете лесно да сортирате низ илјадници слики користејќи ознаки или клучни зборови, така што наоѓањето конкретни слики е брзо и лесно.

Без дуплирање податоци: Една од главните предности на користењето на Denebashare е неговата способност да не се дуплираат податоци при управување со датотеки; ова заштедува простор во уредите за складирање додека сè уште ги чува сите датотеки организирани на едно место.

Услуга за претплата: Најдобриот дел од користењето на оваа програма е што моментално е достапна бесплатно! Можете да уживате во сите овие карактеристики без да плаќате ништо дополнително!

Во заклучок,

Denebshare нуди иновативно решение за секој кој сака поефикасно да управува со своите дигитални фотографии. Со својот лесен процес на инсталација и интуитивен интерфејс дизајниран специјално за корисниците - не е ни чудо зошто оваа програма стана толку популарен избор меѓу оние кои ја ценат едноставноста кога станува збор за организирање на нивните колекции на слики! Па зошто да чекаме? Симни сега!

Целосни спецификации
Издавач Deneba Software
Страница на издавачи http://www.deneba.com
Датум на издавање 2008-08-25
Датум на додавање 2002-02-05
Категорија Интернет софтвер
Под категорија P2P и софтвер за споделување датотеки
Верзија 1.0.0.160
Барања за ОС Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 98/ME/NT/2000/XP Pentium II or higher 64MB RAM
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 104

Comments: