Copy (31) of MouseWorks-6_0.exe

Copy (31) of MouseWorks-6_0.exe 6.0.4.1

Windows / Kensington Technology Group / 47 / Целосни спецификации
Опис

Ако барате сигурен и ефикасен пакет на двигатели за вашите уреди за внесување Kensington, не гледајте подалеку од Copy (31) на MouseWorks-6_0.exe. Овој софтвер поддржува широк опсег на Kensington HID глувци, вклучувајќи ги популарните модели Mouse*in*a*Box Scroll и Wheel, како и Expert Mouse Pro, Orbit, TurboBall, TurboRing и многу повеќе.

Со овој пакет на двигатели инсталиран на вашиот компјутер, можете да уживате во подобрена функционалност и опции за приспособување на вашите уреди за внесување Kensington. Без разлика дали користите жичен или безжичен глушец од широката линија на производи на Kensington, овој софтвер ќе се погрижи вашиот уред да работи најдобро.

Една од клучните придобивки од користењето на Copy (31) на MouseWorks-6_0.exe е неговата компатибилност и со USB и со PS/2 интерфејси. Ова значи дека без оглед на тоа колку е стар или нов вашиот компјутер, сепак можете да го користите овој софтвер за да ги оптимизирате перформансите на вашиот Kensington глушец.

Покрај обезбедувањето основна функционалност како движење на курсорот и кликнување на копчињата, овој пакет на драјвери нуди и напредни функции како што се забрзување на лизгање и приспособливи задачи на копчињата. Можете дури и да креирате макроа за да ги автоматизирате повторливите задачи или да доделите специфични функции на различни копчиња на глувчето.

Друга одлична карактеристика на Copy (31) на MouseWorks-6_0.exe е неговата поддршка за повеќе профили. Ова значи дека ако имате повеќе корисници кои споделуваат ист компјутер или ако често се префрлате помеѓу различни апликации или задачи во текот на денот, можете да креирате сопствени профили прилагодени на секое сценарио.

На пример, ако сте графички дизајнер кој често користи Adobe Photoshop или Illustrator за работни проекти, но исто така ужива да игра игри во слободното време користејќи го глувчето за играње Kensington - тогаш создавањето посебни профили со приспособени поставки би било идеално! Со само еден клик на иконата за префрлување профили во системската лента - префрлањето помеѓу овие два режими станува без напор!

Целокупната копија (31) на MouseWorks-6_0.exe обезбедува одлично решение за секој што сака да извлече повеќе од нивните уреди за внесување Kensington. Без разлика дали се работи за подобрување на продуктивноста на работа преку автоматизирање на повторливи задачи или подобрување на перформансите на игрите со приспособливи задачи на копчиња - овој софтвер има по нешто за секого!

Целосни спецификации
Издавач Kensington Technology Group
Страница на издавачи http://www.kensington.com/
Датум на издавање 2002-08-28
Датум на додавање 2002-08-28
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 6.0.4.1
Барања за ОС Windows 95/98/NT/2000/XP/2003
Барања
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 47

Comments: