Creative WebCam Pro eX Drivers

Creative WebCam Pro eX Drivers 1.02.01(1/29/2003)

Windows / Creative Technology / 619859 / Целосни спецификации
Опис

Creative WebCam Pro eX Drivers е ажурирање на софтверот што ја подобрува функционалноста на вашата Creative WebCam Pro eX. Ова ажурирање на драјверот овозможува правилно снимање на фотографии во PC-CAM центар со видео резолуција од 640x480. Со овој софтвер, можете лесно да снимате слики и видеа со висок квалитет.

Creative WebCam Pro eX е популарна веб камера која со години ја користат многу луѓе. Познат е по своите висококвалитетни можности за снимање видео и слики, што го прави идеален избор за оние кои имаат потреба да комуницираат со другите преку видео конференции или пренос во живо.

Меѓутоа, со текот на времето, софтверот што доаѓа со веб камерата може да стане застарен или некомпатибилен со поновите оперативни системи. Ова може да доведе до проблеми како што се слаб квалитет на сликата или тешкотии при снимање фотографии.

Таму доаѓаат Creative WebCam Pro eX Drivers. Ова ажурирање на софтверот осигурува дека вашата веб-камера работи беспрекорно со оперативниот систем на вашиот компјутер и другите апликации, овозможувајќи ви целосно да ги искористите неговите карактеристики.

Една од клучните придобивки од ова ажурирање на драјверот е подобрените можности за снимање фотографии. Со претходните верзии на софтверот, корисниците може да доживеале проблеми кога се обидувале да снимаат фотографии додека користат PC-CAM Center со видео резолуција од 640x480. Сепак, овој проблем е решен во оваа најнова верзија на Creative WebCam Pro eX Drivers.

Покрај подобрените можности за снимање фотографии, ова ажурирање на драјверот вклучува и разни поправени грешки и подобрувања во перформансите. Овие подобрувања гарантираат дека вашата веб-камера работи непречено и ефикасно во секое време.

Инсталирањето на Creative WebCam Pro eX Drivers е лесно и едноставно. Едноставно преземете ја датотеката од нашата веб-локација и следете ги упатствата на екранот за да ја инсталирате на вашиот компјутер. Откако ќе се инсталира, ќе можете да уживате во сите придобивки од подобрената функционалност и перформанси од вашата Creative WebCam Pro eX.

Генерално, ако барате сигурен начин да ги подобрите можностите на вашата веб камера и да ги подобрите нејзините перформанси на вашиот компјутерски систем - не гледајте подалеку од Creative WebCam Pro eX Drivers!

Целосни спецификации
Издавач Creative Technology
Страница на издавачи http://www.creative.com/
Датум на издавање 2008-11-09
Датум на додавање 2003-05-14
Категорија Возачи
Под категорија Аудио драјвери
Верзија 1.02.01(1/29/2003)
Барања за ОС Windows 2000, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows XP
Барања Windows 98/Me/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 17
Вкупно преземања 619859

Comments: