Memorex Solid State Digital Audio Player

Memorex Solid State Digital Audio Player 1.84.1.139

Windows / AVC Technology, Ltd. / 631 / Целосни спецификации
Опис

Memorex Solid State Digital Audio Player е софтвер за двигател кој му овозможува на вашиот компјутер да препознава и да комуницира со Memorex Solid State дигитален аудио плеер. Овој софтвер е дизајниран да работи беспрекорно со аудио плеерот, овозможувајќи ви да пренесувате музички датотеки од вашиот компјутер на плеерот и обратно.

Со својот елегантен дизајн и компактна големина, дигиталниот аудио плеер Memorex Solid State е совршен за љубителите на музика кои се секогаш во движење. Се одликува со 1,8-инчен дисплеј во боја кој ви овозможува лесно да се движите низ вашата музичка библиотека, како и тјунер за FM радио за слушање на вашите омилени радио станици.

Една од најистакнатите карактеристики на овој аудио плеер е неговата технологија за меморија во цврста состојба, која обезбедува побрзо време на пристап и подобрена издржливост во споредба со традиционалните хард дискови. Ова значи дека можете да уживате во непрекината репродукција на вашите омилени песни без да се грижите за прескокнување или баферирање.

Покрај тоа, Memorex Solid State Digital Audio Player поддржува широк опсег на аудио формати, вклучувајќи MP3, WMA, WAV и AAC. Ова ви дава поголема флексибилност во однос на тоа какви видови музички датотеки можете да складирате на уредот.

За да го користите овој софтвер со вашиот дигитален аудио плеер Memorex Solid State, едноставно поврзете го со компјутерот користејќи USB-кабел и следете ги упатствата на екранот. Софтверот автоматски ќе го открие уредот и ќе ви овозможи да пренесувате датотеки напред-назад помеѓу него и вашиот компјутер.

Севкупно, ако барате сигурен софтвер за двигатели кој ќе овозможи беспрекорна комуникација помеѓу вашиот компјутер и дигиталниот аудио плеер Memorex Solid State, тогаш не гледајте подалеку од овој производ!

Целосни спецификации
Издавач AVC Technology, Ltd.
Страница на издавачи http://www.avctechnology.com
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2003-05-28
Категорија Возачи
Под категорија Аудио драјвери
Верзија 1.84.1.139
Барања за ОС Windows NT 4, Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP
Барања Windows 98SE/ME/NT4/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 631

Comments: