IntelliPoint mouse software version 4.01 for Windows 95

IntelliPoint mouse software version 4.01 for Windows 95 1.0

Опис

Дали сте уморни од користење глушец што не одговара на вашите потреби? Дали сакате да ги приспособите копчињата и поставките на глувчето за да ја олесните и поефикасна работата? Не гледајте подалеку од верзијата 4.01 на софтверот за глувче на Microsoft IntelliPoint за Windows 95.

Софтверот IntelliPoint е дизајниран да ви помогне да ги персонализирате уникатните карактеристики на глувчето Microsoft. Со овој софтвер, можете да ги преназначите копчињата на глувчето, вклучувајќи го и копчето на тркалото, за да извршувате команди како Врати или Копирај, или да извршите макро. Ова значи дека секоја апликација што ја користите може да има различни задачи на копчињата приспособени конкретно на нејзините функции.

Но, тоа не е сè - IntelliPoint исто така ви овозможува да менувате други важни поставки на глувчето, како што се брзината и прецизноста на покажувачот, брзината на лизгање и забрзувањето. Ова значи дека без разлика дали работите на проект за детален графички дизајн или едноставно прелистувате на интернет, вашиот глушец ќе биде оптимизиран за максимална ефикасност.

Една од најдобрите работи за IntelliPoint е неговата леснотија на користење. Софтверот е интуитивен и лесен за користење, што го олеснува приспособувањето на глувците според нивните преференци дури и за оние кои не се технолошки такт.

Друга одлична карактеристика на IntelliPoint е неговата способност да ги конфигурира автоматските ажурирања така што корисниците секогаш имаат пристап до најновата верзија на софтверот без да мораат самите да проверуваат дали има ажурирања. Дополнително, корисниците можат да се одлучат за учество во програмата на Microsoft за подобрување на искуството на клиентите, која помага да се подобрат идните верзии на IntelliPoint врз основа на повратните информации од корисниците.

Севкупно, ако барате начин да го оптимизирате искуството со глувчето Microsoft со персонализирани поставки приспособени конкретно на вашите потреби, тогаш не гледајте подалеку од софтверот IntelliPoint Mouse верзија 4.01 за Windows 95 од Microsoft!

Целосни спецификации
Издавач Microsoft
Страница на издавачи http://www.microsoft.com/
Датум на издавање 2011-08-10
Датум на додавање 2003-11-11
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 95, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 642

Comments: