Copy (31) of Mouseworks603.exe

Copy (31) of Mouseworks603.exe 6.3.4.1

Windows / Kensington Technology Group / 19 / Целосни спецификации
Опис

Ако барате сигурен и ефикасен пакет на драјвери за вашиот глушец Кенсингтон, не гледајте подалеку од Копија (31) на Mouseworks603.exe. Овој софтвер поддржува широк опсег Kensington USB и PS2 глувци, вклучувајќи ги популарните Mouse*in*a*Box Scroll, Wheel Mouse, Expert Mouse Pro, Orbit, TurboBall, TurboRing, Optical Elite и многу повеќе.

Со овој пакет со драјвери инсталиран на вашиот компјутер или лаптоп со оперативен систем (ОС) Виндоус, можете да уживате во непречено и прецизно движење на курсорот со вашиот Kensington глушец. Софтверот е дизајниран да ги оптимизира перформансите на вашиот глушец со обезбедување напредни функции како што се приспособливи задачи на копчиња и брзина на лизгање.

Една од клучните придобивки од користењето на Copy (31) на Mouseworks603.exe е неговата компатибилност со широк спектар на модели на глувци Кенсингтон. Без разлика дали имате постар модел или модел кој е сосема нов на пазарот, големи се шансите овој пакет на драјвери да работи беспрекорно со него. Ова значи дека нема да мора да се грижите за проблеми со компатибилноста или да барате одредени драјвери на интернет.

Друга предност на користењето на овој софтвер е неговата леснотија на користење. Процесот на инсталација е јасен и не бара никаква техничка експертиза. Откако ќе го инсталирате на вашиот компјутер или лаптоп со Windows OS верзија 98/ME/2000/XP/Vista/7/8/10, едноставно поврзете го вашиот Kensington глушец за да почнете да уживате во неговата подобрена функционалност.

Копијата (31) на Mouseworks603.exe нуди и напредни опции за прилагодување кои ви дозволуваат да ги приспособите поставките според вашите преференции. На пример, ако често користите одредени апликации или програми за кои е потребна одредена задача на копчиња или брзини на лизгање, можете лесно да ги конфигурирате овие поставки во софтверскиот интерфејс.

Покрај опциите за прилагодување за поединечни апликации или програми, Copy (31) од Mouseworks603.exe обезбедува и глобални поставки кои се применуваат на сите апликации. Ова значи дека откако ќе се конфигурираат, овие поставки ќе останат во сила без разлика која апликација се користи моментално.

Севкупно, ако барате сигурен пакет за драјвери за вашиот глушец Кенсингтон, Copy (31)ofMouseworks603.exe нуди одлично решение. Со поддршка за широк опсег на модели на Kensingtonmice и напредни опции за приспособување, овој софтвер обезбедува подобрена функционалност и подобрени перформанси за корисниците што работат на оперативни системи со Windows (98/ME/2000/Xp/Vista /7/8/10).

Целосни спецификации
Издавач Kensington Technology Group
Страница на издавачи http://www.kensington.com/
Датум на издавање 2003-11-20
Датум на додавање 2003-11-20
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 6.3.4.1
Барања за ОС Windows 95/98/NT/2000/XP/2003
Барања
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 19

Comments: