Kensington HID Iridio

Kensington HID Iridio 6.3.4.1

Windows / Kensington Technology Group / 34 / Целосни спецификации
Опис

Kensington HID Iridio е моќен софтвер за двигатели кој им овозможува на корисниците да ги поврзуваат и користат уредите Kensington HID со нивните компјутери. Овој софтвер е дизајниран да работи беспрекорно со оперативните системи на Windows, обезбедувајќи им на корисниците сигурен и ефикасен начин за управување со нивните Kensington уреди.

Со Kensington HID Iridio, корисниците можат лесно да ги инсталираат и конфигурираат своите Kensington уреди, вклучувајќи тастатури, глувци, топки за следење и други влезни уреди. Софтверот обезбедува напредни функции како што се приспособливи доделувања на копчиња, контроли со гестови за подлоги за допир и топки за следење и поддршка за повеќе профили.

Една од клучните придобивки од користењето на Kensington HID Iridio е неговата способност да ја подобри продуктивноста дозволувајќи им на корисниците да ги приспособат своите влезни уреди според нивните специфични потреби. На пример, корисниците можат да доделат често користени функции или макроа на одредени копчиња на нивната тастатура или глувче. Ова може да заштеди време и да ги намали повторливите повреди предизвикани од прекумерно пишување или кликнување.

Друга предност на користењето на Kensington HID Iridio е неговата компатибилност со широк спектар на производи на Kensington. Без разлика дали имате постар модел или најнов уред од производната линија на компанијата, овој софтвер за двигатели ќе работи беспрекорно со вашиот уред.

Покрај неговата основна функционалност како софтвер за двигател за уредите Kensington HID, овој софтвер вклучува и неколку корисни алатки кои можат да помогнат во подобрувањето на вашето компјутерско искуство. На пример:

- Управувач со уреди: Оваа алатка ви овозможува да ги прегледате сите поврзани Kensington уреди на едно место и лесно да управувате со нив.

- Уредувач на макро: со оваа алатка, можете да креирате сопствени макроа кои автоматизираат повторливи задачи или изведуваат сложени дејства.

- Управувач со профили: оваа функција ви овозможува да креирате повеќе профили за различни апликации или сценарија за да можете брзо да се префрлате помеѓу нив.

Севкупно, ако барате сигурно софтверско решение за драјвери за вашите Kensington HID уреди што нуди напредни опции за прилагодување и функции за подобрување на продуктивноста - не гледајте подалеку од Kensington HID Iridio!

Целосни спецификации
Издавач Kensington Technology Group
Страница на издавачи http://www.kensington.com/
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2003-11-20
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 6.3.4.1
Барања за ОС Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 98/ME/NT/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 34

Comments: