PowerScroll/WebScroll+ Series USB Mouse

PowerScroll/WebScroll+ Series USB Mouse 7.6.0.0

Опис

USB глушец од серијата PowerScroll/WebScroll+ е софтвер за двигател дизајниран за глувчето Genius WebScroll+. Овој револуционерен влезен уред располага со функција за известување за е-пошта за музика/LED која ви овозможува да изберете помеѓу нежно црвено светло или разни музички звуци кога примате е-пошта. Тоа е пријатен начин да бидете информирани за дојдовните пораки.

Покрај уникатната функција за известување, Genius WebScroll+ може да се пофали и со елегантен и контурен облик кој обезбедува удобно ракување со двете раце, дури и при продолжена употреба. Со овој софтвер, можете целосно да го отклучите потенцијалот на вашиот Genius WebScroll+ глушец и да уживате во сите негови напредни функции.

Клучни карактеристики:

- Функција за известување за е-пошта за музика/LED

- Елегантен и контурен дизајн за удобно ракување

- Компатибилен со оперативните системи Виндоус

Функција за известување за е-пошта за музика/LED:

Функцијата за известување за е-пошта за музика/LED е една од истакнатите карактеристики на Genius WebScroll+. Со овозможена оваа одлика, можете да изберете помеѓу ЛЕД ролерот да свети меко црвено светло или да слушате разни музички звуци кога примате е-пошта. Ова додава пријатен допир во вашата дневна рутина и помага да се осигурате дека никогаш нема да пропуштите важна порака.

Елегантен и контурен дизајн:

Софтверот за двигател на USB Mouse од серијата PowerScroll/WebScroll+ е дизајниран специјално за употреба со Genius WebScroll+, кој може да се пофали со елегантен и контурен дизајн кој обезбедува удобно ракување со двете раце. Без разлика дали го користите на работа или дома, овој глушец ќе помогне да се намали заморот на рацете при продолжена употреба.

Компатибилност:

Овој софтвер за драјвери е компатибилен со оперативните системи на Windows, вклучувајќи ги Windows 10, 8.1, 8, 7, Vista, XP (32-битни и 64-битни). Лесно се инсталира и поставува за да можете веднаш да почнете да уживате во сите негови напредни функции.

Заклучок:

Ако барате иновативен влезен уред кој нуди повеќе од основна функционалност, тогаш не гледајте подалеку од Genius WebScroll+. Со својата уникатна функција за известување за е-пошта за музика/LED и елегантен контурен дизајн, сигурно ќе стане ваш главен глушец и за работа и за играње. И со овој софтвер за двигател на USB Mouse од серијата PowerScroll/WebScoll+ инсталиран на вашиот компјутерски систем - отклучувањето на сите овие неверојатни способности никогаш не било полесно!

Целосни спецификации
Издавач KYE
Страница на издавачи http://www.genius-kye.com
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2003-12-16
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 7.6.0.0
Барања за ОС Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 98/NT/ME/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 58

Comments: