Kensington HID PocketMouse Mini Wireless

Kensington HID PocketMouse Mini Wireless 6.3.4.2

Windows / Kensington Technology Group / 155 / Целосни спецификации
Опис

Kensington HID PocketMouse Mini Wireless е софтвер за двигател кој е дизајниран да работи со PocketMouse Wireless Mini уред. Овој софтвер е совршен за зафатени патници на кои им треба сигурен и ефикасен глушец кој може да биде во чекор со нивниот брз начин на живот.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата QuickRF Wireless технологија, која гарантира дека можете да работите без никакво двоумење, одложување или пречки. Ова значи дека можете да уживате во непрекината продуктивност без разлика каде сте.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговиот прекинувач за вклучување-исклучување за заштеда на батеријата. Овој прекинувач ви овозможува да го зачувате животниот век на батеријата со исклучување на глувчето кога не го користите, заштедувајќи ви време и пари на скапи заменски батерии.

Покрај овие карактеристики, Kensington HID PocketMouse Mini Wireless може да се пофали и со оптичката технологија DiamondEye. Оваа технологија обезбедува прецизно следење на речиси секоја површина, така што можете да работите насекаде – без разлика дали е на вашето биро или додека сте во движење.

Генерално, ако барате сигурен и ефикасен безжичен глушец за вашите патувања, тогаш не гледајте подалеку од Kensington HID PocketMouse Mini Wireless. Со своите напредни функции и способности, овој софтвер ќе помогне да се осигура дека вашата продуктивност никогаш не се забавува – без разлика каде ќе ве одведе животот!

Целосни спецификации
Издавач Kensington Technology Group
Страница на издавачи http://www.kensington.com/
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2004-01-15
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 6.3.4.2
Барања за ОС Windows 95, Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 95/98/ME/NT/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 155

Comments: