Copy (31) of mw610b1.exe

Copy (31) of mw610b1.exe 6.3.4.2

Windows / Kensington Technology Group / 37 / Целосни спецификации
Опис

Копијата (31) од mw610b1.exe е пакет со драјвери кој поддржува широк опсег на уреди за внесување Kensington. Овој софтвер е дизајниран да гарантира дека вашиот Kensington глушец, трекбол или друг влезен уред работи беспрекорно со вашиот компјутер. Со инсталиран овој пакет со драјвери, можете да уживате во непречено и прецизно движење на курсорот, како и пристап до напредни функции како што се програмабилни копчиња и лизгање.

Без разлика дали користите Kensington HID Mouse*in*a*Box Scroll, Kensington HID Expert Mouse Pro Wireless или кој било друг компатибилен уред од широката постава на брендот, Copy (31) на mw610b1.exe ве покрива. Овој софтвер поддржува вкупно над 80 различни модели на Kensington влезни уреди.

Една од клучните придобивки од користењето на Copy (31) на mw610b1.exe е тоа што обезбедува компатибилност помеѓу вашиот уред и вашиот оперативен систем. Без разлика дали користите Windows XP или Windows 10, овој пакет на драјвери ќе работи беспрекорно со вашето поставување. Исто така, вклучува поддршка и за 32-битни и 64-битни верзии на Windows.

Покрај обезбедувањето компатибилност помеѓу вашиот уред и оперативниот систем, Copy (31) од mw610b1.exe обезбедува и пристап до напредни функции кои можат да помогнат во рационализирање на вашиот работен тек. На пример:

- Програмабилни копчиња: Многу уреди за внесување Kensington се опремени со дополнителни копчиња кои можат да се програмираат да извршуваат одредени функции. Со инсталиран пакет на драјвери, ќе можете да ги приспособите овие копчиња според вашите потреби.

- Лизгање: Некои Кенсингтонски глувци и топки за трек имаат специјализирани механизми за лизгање кои овозможуваат побрза навигација низ долги документи или веб-страници. Со инсталирана Копија (31) од mw610b1.exe на вашиот компјутер, ќе можете да ги искористите овие функции.

- Прецизно следење: многу уреди за внесување Kensington се дизајнирани за прецизна работа како графички дизајн или видео монтажа. Со овој пакет на драјвери инсталиран на вашиот компјутер, ќе можете целосно да ја искористите прецизноста на високо ниво што ја нудат овие уреди.

Севкупно, ако барате сигурен начин да обезбедите компатибилност помеѓу вашиот влезен уред Kensington и компјутерски оперативен систем, а истовремено добивате пристап до напредни функции како што се програмабилни копчиња и можности за прецизно следење, тогаш не гледајте подалеку од Copy (31)ofmw610b1.exe!

Целосни спецификации
Издавач Kensington Technology Group
Страница на издавачи http://www.kensington.com/
Датум на издавање 2004-01-15
Датум на додавање 2004-01-15
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 6.3.4.2
Барања за ОС Windows 95/98/NT/2000/XP/2003
Барања
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 37

Comments: