Copy (31) of MouseWorks61_b1.exe

Copy (31) of MouseWorks61_b1.exe 6.3.4.2

Windows / Kensington Technology Group / 38 / Целосни спецификации
Опис

Ако барате сигурен и ефикасен пакет на драјвери за вашиот глушец Кенсингтон, не гледајте подалеку од Копија (31) на MouseWorks61_b1.exe. Овој софтвер поддржува широк опсег на Kensington HID глувци, вклучувајќи ги и популарните Mouse*in*a*Box Scroll и Expert Mouse Pro модели.

Со овој пакет со драјвери инсталиран на вашиот компјутер, ќе можете целосно да ги искористите сите карактеристики и можности на вашиот Kensington глушец. Без разлика дали го користите за работа или играње, овој софтвер ќе се погрижи вашиот глушец секогаш да работи најдобро.

Една од клучните придобивки на Copy (31) на MouseWorks61_b1.exe е неговата компатибилност со широк опсег Kensington HID глувци. Од Orbit до TurboBall до PocketMouse Pro, овој софтвер ги поддржува сите овие модели и многу повеќе. Без разлика кој глушец Kensington го имате, можете да бидете сигурни дека овој пакет со драјвери ќе работи беспрекорно со него.

Друга одлична карактеристика на Copy (31) на MouseWorks61_b1.exe е неговата леснотија на користење. Инсталирањето и конфигурирањето на овој софтвер е брзо и едноставно, дури и ако немате големо искуство со драјвери или компјутерски хардвер воопшто. Интуитивниот интерфејс го олеснува приспособувањето на поставките како што се задачите на копчињата и брзината на лизгање за да одговараат на вашите преференции.

Покрај обезбедувањето основна функционалност како движење на курсорот и кликнување на копчињата, Copy (31) на MouseWorks61_b1.exe нуди и напредни функции како што се програмабилни копчиња и режими на лизгање. Со овие алатки што ви се на располагање, можете да го рационализирате вашиот работен тек или да го подобрите вашето искуство со игри со доделување специфични функции или макроа на различни копчиња на глувчето.

Севкупно, ако барате висококвалитетен пакет на драјвери за вашиот Kensington HID глушец кој нуди и основна функционалност и напредни опции за прилагодување, не гледајте подалеку од Copy (31) на MouseWorks61_b1.exe. Со поддршка за десетици различни модели и интуитивен интерфејс кој е лесен за користење дури и ако не сте познавачи на технологијата, овој софтвер сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби кога станува збор за контролирање на курсорот на екранот на нивниот компјутер!

Целосни спецификации
Издавач Kensington Technology Group
Страница на издавачи http://www.kensington.com/
Датум на издавање 2004-01-15
Датум на додавање 2004-01-15
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 6.3.4.2
Барања за ОС Windows 95/98/NT/2000/XP/2003
Барања
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 38

Comments: