Copy (31) of mouseworks603r2.exe

Copy (31) of mouseworks603r2.exe 6.3.4.2

Windows / Kensington Technology Group / 45 / Целосни спецификации
Опис

Ако барате доверлив и ефикасен пакет на драјвери за вашите уреди за внесување Kensington, не гледајте подалеку од Copy (31) на mouseworks603r2.exe. Овој софтвер поддржува широк опсег на Kensington HID глувци, вклучувајќи ги и Mouse*in*a*Box Scroll, Expert Mouse Pro, Orbit, TurboBall, Optical Elite и многу повеќе.

Со овој пакет со драјвери инсталиран на вашиот компјутер, можете да уживате во непречено и прецизно движење на курсорот со вашиот Kensington глушец. Софтверот е дизајниран да ги оптимизира перформансите на вашиот уред со обезбедување напредни функции како што се приспособливи доделувања на копчиња и прилагодувања на брзината на лизгање.

Една од клучните придобивки од користењето на Copy (31) на mouseworks603r2.exe е неговата компатибилност и со USB и со PS/2 интерфејси. Ова значи дека можете да го користите со различни компјутери без да се грижите за проблеми со компатибилноста.

Покрај поддршката за жичени глувци, овој пакет на драјвери работи беспрекорно и со безжични уреди како што се Expert Mouse Pro Wireless или StudioMouse Wireless. Со овие модели, можете да уживате во слободата да се движите наоколу без да бидете врзани со вашиот компјутер со жици.

Друга одлична карактеристика што ја нуди Copy (31) на mouseworks603r2.exe е неговата поддршка за хоризонтално лизгање. Ова ви овозможува да скролувате лево или десно, покрај нагоре или надолу, користејќи компатибилни глувци како што се Pilot Mouse-Horizontal Scroll или Pilot Mouse Pro-Horizontal Scroll.

Без разлика дали сте обичен корисник на кој му треба основна функционалност од неговиот влезен уред или моќен корисник кој бара напредни опции за прилагодување, овој пакет на драјвери има по нешто за секого. Со својот интуитивен интерфејс и сеопфатниот сет на функции, лесно е да се види зошто толку многу луѓе избираат Copy (31) од mouseworks603r2.exe кога им требаат сигурни драјвери за нивните уреди за внесување Kensington.

Значи, ако сакате да го извлечете максимумот од вашиот Kensington HID глушец или уред за трекбол, преземете Copy (31) од mouseworks603r2.exe денес!

Целосни спецификации
Издавач Kensington Technology Group
Страница на издавачи http://www.kensington.com/
Датум на издавање 2004-01-15
Датум на додавање 2004-01-15
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 6.3.4.2
Барања за ОС Windows 95/98/NT/2000/XP/2003
Барања
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 45

Comments: