Kensington HID Expert Mouse Pro

Kensington HID Expert Mouse Pro 6.1

Windows / Kensington Technology Group / 3578 / Целосни спецификации
Опис

Kensington HID Expert Mouse Pro е моќен софтвер кој им овозможува на корисниците најновата верзија на Kensington MouseWorks за компјутери со Windows 98/ME/2000/XP. Овој софтвер е дизајниран да ги поддржува сите Kensington USB и PS/2 влезни уреди, освен Orbit 3D и ValuMouse производите.

Со Kensington HID Expert Mouse Pro, корисниците можат да уживаат во широк спектар на функции кои го подобруваат нивното компјутерско искуство. Софтверот им овозможува на корисниците да ги приспособат своите поставки за глувчето, вклучувајќи доделување копчиња, брзина на курсорот и опции за лизгање. Корисниците исто така можат да креираат макроа за да ги автоматизираат повторувачките задачи или да доделат специфични функции на копчињата на нивниот глушец.

Една од клучните придобивки од користењето на Kensington HID Expert Mouse Pro е неговата способност да ја подобри продуктивноста. Со приспособливи назначувања на копчиња и макроа, корисниците можат да го насочат својот работен тек и поефикасно да ги завршат задачите. На пример, тие можат да доделат често користени команди или кратенки на копчињата на нивниот глушец за брз пристап.

Покрај подобрувањата на продуктивноста, Kensington HID Expert Mouse Pro нуди и ергономски придобивки. Софтверот им овозможува на корисниците да ја прилагодат брзината и забрзувањето на курсорот за поголема прецизност и контрола врз нивните движења на глувчето. Оваа функција е особено корисна за графички дизајнери или други професионалци кои бараат прецизни движења на курсорот.

Друга забележителна карактеристика на Kensington HID Expert Mouse Pro е неговата компатибилност со широк опсег на влезни уреди од Kensington. Без разлика дали користите USB или PS/2 уред од овој производител, можете да бидете сигурни дека тој ќе работи беспрекорно со овој софтвер.

Генерално, ако барате напредно решение за драјвери кое нуди опции за прилагодување и подобрени карактеристики на продуктивноста за влезните уреди на вашиот компјутер - не гледајте подалеку од Kensington HID Expert Mouse Pro!

Целосни спецификации
Издавач Kensington Technology Group
Страница на издавачи http://www.kensington.com/
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2004-01-26
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 6.1
Барања за ОС Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 98/ME/NT/2000/XP
Цена
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3578

Comments: