Fellowes Mini Web Pro Optical USB

Fellowes Mini Web Pro Optical USB 2.1.0.0

Опис

Fellowes Mini Web Pro Optical USB е софтвер за двигател кој ја подобрува функционалноста на вашиот глушец. Овој уникатен производ ја комбинира најновата оптичка технологија и технологијата за лизгање во еден уред, обезбедувајќи ви ненадмината практичност, контрола и функционалност.

Без разлика дали пребарувате на интернет или работите на сопствени документи, Fellowes Mini Web Pro Optical USB ќе ви го олесни животот. Со својата напредна технологија со оптички сензор, овој глушец обезбедува прецизно следење и движење на која било површина. Можете да го користите на маса или дури и во скут без никакви проблеми.

Технологијата за лизгање на овој глушец е исто така врвна. Се одликува со тркало за лизгање што ви овозможува лесно да се движите низ долги документи или веб-страници. Можете исто така да ја прилагодите брзината на лизгање за да одговара на вашите преференции.

Една од најдобрите работи за овој глушец е неговиот ергономски дизајн. Удобно се вклопува во вашата рака и го намалува оптоварувањето на зглобот и прстите при продолжена употреба. Копчињата се исто така погодно поставени за лесен пристап.

Инсталирањето на софтверот за двигател за оптички USB Fellowes Mini Web Pro е лесно и едноставно. Едноставно приклучете го уредот на достапна USB порта на вашиот компјутер, почекајте да биде препознаена од Windows или Mac OS X оперативните системи (во зависност од тоа кој го имате), а потоа следете ги упатствата за да инсталирате драјвери доколку е потребно.

Откако ќе се инсталира, можете да приспособите различни поставки, како што се брзината на покажувачот, доделувањето на копчињата, однесувањето на тркалото за лизгање итн., користејќи го или Windows Control Panel или Mac System Preferences во зависност од тоа кој оперативен систем сте го инсталирале.

Севкупно, ако барате висококвалитетен глушец кој нуди и прецизно следење и удобна ергономија заедно со приспособливи опции за поставки, тогаш не гледајте подалеку од софтверот за двигател на оптички USB Fellowes Mini Web Pro!

Целосни спецификации
Издавач Fellowes
Страница на издавачи http://www.fellowes.com/
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2004-03-10
Категорија Возачи
Под категорија Возачи на глувци
Верзија 2.1.0.0
Барања за ОС Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP, Windows NT
Барања Windows 98/NT/ME/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 170

Comments: